Activiteiten

Alvast voor in de agenda:

Hands on! Test jezelf, Knuffel workshop!

Wanneer we elkaar aanraken of zelfs wannneer we onszelf strelen dan maken we een hormoon aan dat oxitocine heet. Dit knuffelhormoon maakt je kalm en doet je veilig voelen. Bovendien is het de basis van het bondingsreflex, ons vermogen om te verbinden met onszelf en met de ander. Dit reflex maakt dat we ons veilig voelen in de wereld, dat we weten wie we zijn en dat we verantwoording voor ons eigen leven kunnen nemen.

Heb jij jouw leven in de hand? Sta jij aan het roer van jouw schip of ben je een speelbal van de zee, de wind en de stroming? Als jij ook meer grip op je leven wilt en op je relaties, kom dan vanavond naar de Hands on! workshop. 

Het is natuurlijk altijd fijn om een vriend of vriendin mee te nemen (of een zus of broer), maar vanavond is het extra fijn om je partner mee te nemen. Je zult zien, het versterk jullie relatie.

22/2/2018 van 19:00 tot 22:00 uur. Inloop 19:00 uur.

Koffie en thee wordt voor gezorgd. Zelf goede zin meenemen en pen en papier en lekker zittende kleding.

Kosten: 10,-

Inschrijven via Facebook: https://www.facebook.com/events/1513623752069227/

foto-spiertest


Hoe help ik mijn kind met Brain Gym?

Ben jij ouder van een zoon of dochter die Brain Gym krijgt op school. Hij of zij is heel enthousiast en wil thuis ook graag oefenen, maar ja…hoe help je als ouder als je zelf niet weet wat het is en wat je moet doen? Ik leg je op een leuke en eenvoudige manier uit wat BG 101 is en wat je er mee kunt en hoe je met een protocol en een aantal Brain Gym oefeningen je kind kunt begeleiden. Bijkomend voordeel is dat je er zelf ook zo leuk van opknapt:) 

De workshop is op 16 maart van 19-22 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Ervoor en erna is tijd voor thee en koffie en een goed gesprek met andere ouders.

Kosten:10,-

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat. Zie contact!

Hoe help ik mijn kind met Brain Gym Facebook Event!

Brain lifting

 


Opfrisdag Brain Gym 101. Heb je nog vragen? Wil je BG weer oppakken? Ga je bijn ade OBO doen?

zondag 11 maart van 10 tot 17 uur. 

Praktijk Edison, Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Kosten: 49,- 

Inclusief thee, koffie, gezond lekkers en manual. We lunchen met zijn allen. Het is fijn als iedereen zijn lievelingskostje meeneemt, dan kunnen we met elkaar delen.


Opfrisdag Brain Gym 101. Heb je nog vragen? Wil je BG weer oppakken? Ga je bijn ade OBO doen?

zondag  6 mei van 10 tot 17 uur.

Praktijk Edison, Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Kosten: 49,- 

Inclusief thee, koffie, gezond lekkers en manual. We lunchen met zijn allen. Het is fijn als iedereen zijn lievelingskostje meeneemt, dan kunnen we met elkaar delen.


Hands on! Test jezelf en word vriendjes met geld en succes!

24/5/2018  van 19 tot 22 uur, met erna tijd voor thee, koffie en lekkers en een goed gesprek en lol met gelijk gestemden.

In de serie Hands on! Leer jezelf testen (praktische kinesiologie toegepast op jezelf en in jouw leven. Omdat jij bijzonder bent…. )

Hoe waardevol vind jij jezelf? Durf je voldoende loon te vragen of vergoeding voor je diensten? Leef je altijd op of onder de 0 grens of heb je een volle spaarrekening? Mag jij succesvol zijn of meer verdienen dan je ouders of je vrienden? Ben je vriendjes met geld of is er een haat liefde verhouding?

In de reeks Hands on! Leer jezelf testen, gaat het vanavond over geld en jouw oude programmeringen erop en hoe je die kunt ombuigen tot iets positiefs.

De workshop is van 19-22 uur, met daarna tijd voor een kopje thee met andere leuke mensen:)

Kosten: 10,-

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat.

Schrijf je in via deze link.

Zie dit evenement op Facebook

 


1 tot en met 3 juni 2018 Brain Gym 101 zie cursuskalender

13 en 14 oktober en 10 en 11 november 2018 Brain Gym 101 zie cursuskalender

 

 

Reacties zijn gesloten.