Fingermodes

Themadag Werken met Fingermodes
Kinesiologie gaat uit van het principe dat iedere onbalans terug te voeren is op 1 van de 3 zijden van de driehoek t.w. structuur, chemie en psyche, aangevuld met elektromagnetisch. Als ervaren therapeut maar ook als beginnend cursist, heb je vaak vele technieken tot je beschikking om een bepaalde onbalans op te heffen. De keuze om één van die technieken te gebruiken wordt veelal met het hoofd of het gevoel gemaakt.

Tijdens deze Themadag leer je echter een keuze te maken op basis van spiertesten met behulp van fingermodes. Er wordt je een basis-werkmethode aangereikt waar ieder kinesiologisch consult mee kan worden vormgegeven en waar ook andere technieken die je in je rugzak hebt (Reiki, Shiatsu, Quantum Touch, etc. etc.) een plaats krijgen.

Het voordeel van deze werkmethode is het:

•leren indelen en toepassen van hetgeen je aan modules hebt gevolgd
•op het individu afstemmen van je handelingen (de spiertest bepaalt!)
•kunnen controleren van wat je hebt gedaan

Dus als je het gevoel hebt dat je door de bomen het bos (nog) niet ziet op het gebied van toe te passen technieken?. dan is deze dag een echte aanrader. Het beste is om deze dag te volgen direct nadat je Touch for Health 4 hebt afgerond! Maar daarna is deze dag nog net zo waardevol.

Tijdens deze dag wordt gewerkt met het manual dat door Marian Pijnenburg en Monique v.d. Starre is geschreven.

•Aantal lesuren: 7
•Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 4
 

Reacties zijn gesloten.