Middelen

Ondersteunende middelen zijn middelen die het algeheel welzijn bevorderen. Ik heb het hier uitdrukkelijk niet over medicijnen. Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en schrijf ook nooit iets voor. Wanneer ik denk dat het belangrijk is iets te gebruiken, dan zal ik het aanraden. Gebruik staat vrij. De middelen waar ik het over heb zijn bijvoorbeeld supplementen, dus vitaminen en mineralen, om eventuele tekorten aan te vullen of als onderhoudsdosering.

Ook werk ik met Bach bloesem remedies, Royal Remedies en Lichtwesen remedies, dit zijn tincturen die ondersteunen in emotionele processen, Celzouten, edelstenen en kaarten

Op de afbeelding hieronder staat de "remedie fingermode". Wanneer tijdens het testen deze vingercombinatie aan de orde blijkt te zijn, dan zal ik kijken welke vorm van ondersteuning nodig is. Ik test per keer uit of een remedie alleen tijdens de balans gebruikt dient te worden of dat het ook raadzaam is het product thuis te gaan gebruiken. Ernaast staat de "chemie fingermode", wanneer deze uit de balans komt dan zal ik kijken naar allergieen en tekorten en deze eventueel aanvullen met supplementen.

 

Reacties zijn gesloten.