Movimento wil jou als klant de hele week kinesiologie bieden. Wij snappen dat als jij naar de Movimento stapt dat je snel geholpen wilt worden en goed.

We zijn dus bezig het aantal Erkend kinesiologen uit te breiden. Het allerliefste bieden we tijden aan voor 9 uur ’s morgens en in de avond en het weekend. Zodat jij flexibel bent en je afspraken kunt combineren met je baan of gezin.

In de onderstaande agenda zie je een overzicht van onze openingstijden verdeeld naar kinesioloog. Bovendien zie je de planning van de Hands on! workshops (minimaal 1 keer per maand) en de Brain Gym 101 trainingen (minimaal 4 keer per jaar) en de Brain Gym gevorderde trainingen.

Voor een afspraken of inschrijvingen, druk op de knoppen.

Mocht je verhinderd zijn, zeg je afspraak dan uiterlijk 24 uur van te voren af. Dan kan iemand anders op jouw plek. We werken immers met wachtlijsten. Ben je te laat dan krijg je de factuur voor een consult van een uur.

Voor de workshops en de trainingen gelden de algemene voorwoorden. Zie onder Wkkgz.

 

AGENDA(Tilly overzicht agenda met werkblokken per kinesioloog en workshops en trainingen)

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archief

    Categorieën