fbpx

Events

ZELF! organiseert zeer regelmatig workshops, lezingen en cursussen. Onder Events kun je ze vinden in chronologische volgorde. Tevens kun je je direct inschrijven.

De thema’s van de trainingen zijn over het algemeen gericht op zelfontplooiing en fijne dingen voor je zelf doen. Omdat ZELF! vooral gericht is op SAMEN:) is het fijn als je een vriendin of vriend meeneemt. Het is niet alleen leuker samen, je onthoudt ook beter en hebt nadien eenoefenmaatje. Nodig dus altijd iemand uit. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Donderdag 25 april 2019  –  19.00 – 22.00 uur

Hands on! Test jezelf! Jouw beste ZELF!

Locatie: ZELF! Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt  (zie WAAR)

Kosten: € 15,- (€ 10,00 met een abonnement)

Wij, Diederik en ik, zijn net terug van een reis naar Amerika om Quantum trainer te worden.
Wat houdt dat in? Wij begeleiden mensen naar hun beste ZELF! Dit zou bijvoorbeeld de meeste gezonde, gelukkige, succesvolle versie van jou kunnen zijn, maar ook de meest grappige of lieve of creatieve. Jij bepaalt waar je heen wilt.
Tijdens deze hands on! leren we je voelen en testen waar je heen wilt, wat je blokkades zijn (anders was je er vast al:)) en hoe je er komt.
Op het einde doen we een groepsbalans met met zijn allen te Quantum jumpen naar onze beste ZELF!
Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in en neem je dierbaren mee, want jumpen doe je samen, anders mis je mogelijk de aansluiting.
Schrijf je in en kom kennis maken met ZELF! met Movimento, met mijn team, met mij, met de andere mensen van de workshop, met de kinesiologie en ontdek hoe je grip krijgt op je leven en het kunt verbeteren.
Liefs, Merel Slotboom
Erkend kinesiologe en trainer
Als je een abonnement hebt, dan betaal je 10,- euro.

Vrijdag 9 mei 2019  –  19.00 – 22.00 uur

Brain Gym introductie workshop! Thema: BEWEGEN! (sport, dans, instrument bespelen)

Locatie: ZELF! – Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat (zie WAAR)

Kosten: € 15,-

Wat als je gelukkiger zou kunnen zijn en met meer eenvoud door het leven zou kunnen bewegen? Zou je dan willen leren hoe dat moet? Goed nieuws…Brain Gym leert je dit.

Natuurlijk kun je met Brain Gym kinderen begeleiden in hun leerprestaties, dus is de training uitermate geschikt voor ouders, leerkrachten en kindercoaches, maar wij volwassenen zijn ook alleen maar groot geworden kinderen. Brain Gym is dus ook heel goed voor volwassenen.

Als het goed is leren we nog elke dag en moeten wij ons redden in de 3D wereld.

Wil jij: relaxter zijn, vitaler, meer gefocust, georganiseerd, motorisch sterk of simpel weg gelukkiger?

Brain Gym biedt jou de handvatten om jezelf in deze staat te brengen.

Kom je even kennis maken?

Liefs, Merel Slotboom, erkend kinesiologe en Brain Gym 101  instructeur

Als je een abonnement hebt, dan betall je 10,- euro.

Dinsdag 30 april, 7 en 14 mei 2019  –  20.00 – 21.00 uur

3 gratis webinars van Hanna Kok

Locatie: Achter je laptop of mobiel

Kosten: € 0,-


Maak kennis met Hanna Kok, een Nederlandse die al sinds 1983 in Zuid-Afrika woont. Ze heeft een training gemaakt volgens het Brain Gym programma die heet: ‘Creëer het leven van je dromen’. Deze wordt gegeven van 24-26 mei in Bleiswijk bij ZELF! Om vast een voorproefje te nemen op hoe Hanna werkt zijn er speciaal deze 3 gratis webinars gepland.

 

Thema’s zijn:
30 april, onvoorwaardelijk houden van jezelf! Hoe doe je dat?
7 mei, waarom irritatie een cadeau is. Over irritante mensen en situaties en wat ze ons willen vertellen.
14 mei, uitleg over de gratis apphirmations app die Hanna ontwikkelde om jou ’s nachts met brain trainings te begeledien naar een gelukkig en gezond leven.

 

Als je hieronder je adres achter laat, ontvang je in je mailbox een bericht met de link naar de webinars. Hiermee kun je het webinar op de afgesproken dagen en tijden volgen. Dit kan via je computer, tablet of mobiele telefoon.

 

Reserveer de data in je agenda en deel ze met zo veel mogelijk mensen. Je staat op het punt jezelf een groot cadeau te geven.

Inschrijven voor de gratis webinars van Hanna Kok

Vrijdag 24 – zondag 26 mei 2019  –  9.00 – 18.00 uur

Brain Gym: Creëer het leven van je dromen

Docent: Hanna Kok uit Zuid-Afrika

Locatie: ZELF! – Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat (zie Waar)

Kosten: € 425, inclusief app en in het Nederlands vertaalde manual

 

Leef jij werkelijk het leven waar je naar verlangt? 

Volg jij je hart?

Ik heb heel lang gedaan, geleefd zoals ik dacht dat van mij verlangd werd.

Totdat ik ziek werd. Ik kreeg een tweeling en had bekkeninstabiliteit. Het duurde 3 jaar en ging over in een burn-out.

Pas totdat ik aan mij zelf ging werken, voor mezelf ging zorgen en kinesiologie ging leren, werd ik beter en ging mijn hart volgen.

Laat jij jouw verleden je toekomst bepalen? Laat jij de mening van anderen invloed hebben op jouw leven? Hoe kun je dan jouw droomleven bereiken? Dat gaat niet!

Leer hoe jij invloed krijgt op wie je wilt zijn, hoe je wilt leven, wat je wilt doen, hoe je je wilt voelen.

Tijdens deze training laat je supersnel de obstakels los, de saboteurs die jou klein houden.

Bedenk je dat jij onbeperkte mogelijkheden hebt. Jij bent de creator van jouw leven.

Klinkt het interessant om in drie dagen het leven te creëren dat jij wilt?

Wil jij leven in plaats van overleven?

Schrijf je dan nu in!

Zaterdag en zondag 15 & 16 en 22 & 23 juni 2019

Brain Gym 101

 

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk 

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag. 

Kosten: € 499,- incl voor privé personen € 799,- ex voor scholen

Tijden: 9.00 – 17.00 uur. 8.30 inloop.

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Of je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101, want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Leer de 26 oefeningen, 2 repatternings en vele actiebalansen om met meer plezeir, geluk en gemak te leven en te leren. Beweeg – Leer – Bloei!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want een flexibele geest zet je in beweging met Brain Gym!

Donderdag 10 t/m zondag 13 oktober 2019

Brain Gym 170 for Special Needs

door Cecilia Koester, Vinciane Schoenmaeckers en Maria Louise Booisma

 

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk 

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag. 

Kosten: € 555,- incl. BTW ***Early bird aanbieding tot 1 mei = Brain Gym 170 for Special Needs + Movement Based Learning teachertrainingsdag samen voor € 720,- incl BTW *** 

Tijden: 09.00 – 17.00 uur

Ben jij ouder, hulpverlener, therapeut of verzorgende van kinderen of volwassenen met een fysieke beperking? Zou jij eenvoudige en zeer efficiënte tools willen leren om je kind, je cliënt te ondersteunen en hem/haar te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling? En wil je ze niet alleen ontspanning en een gevoel van welbehagen geven, maar wil je ook de diepte in om ze te begeleiden zich langdurig goed, gelukkig en ontspannen te voelen? Zo kunnen ze zich (opnieuw) openen voor nieuwe ervaringen, leren en (weer) echt leven?

Bij Brain Gym gaan we ervan uit dat alle leren gebaseerd is op fysieke vaardigheden. Om te kunnen leren lopen, me uitdrukken, communiceren, aandacht schenken, schrijven, lezen, … is het noodzakelijk dat de verschillende delen van mijn lichaam samenwerken en ik over specifieke, fysieke vaardigheden beschik.

De Brain Gym 170 is ontwikkeld door Cecilia Koester in samenwerking met Paul & Gail Dennison, de oprichters en ontwikkelaars van Brain Gym 101 en de Educatieve Kinesiologie. Hun motto is “Move, Learn, Bloom”. Wanneer je beweegt in je eigen ritme en een stevige fundering krijgt voor je bewegingsontwikkeling, kun je weer leren in plaats van reflexmatig te reageren.

Brain Gym 170 bied je de 26 Brain Gym activiteiten aan, aangepast aan personen met Special Needs, en de 7 Building Block Activities. De activiteiten worden aangeboden in een aangepaste versie die de persoon zelf kan doen of samen met de begeleider of therapeut en zijn onmiddellijk toepasbaar  De balanstechnieken die je leert in deze training kan je inzetten om anderen en jezelf te begeleiden bij het balanceren van diepe trauma’s en het herstellen van balans in het functioneren van lichaam en geest.

Van 10 tot en met 13 oktober zal Cecilia Koester (oprichtster van “Movement Based Learning”, internationaal bekend om haar werk met kinderen en volwassenen die speciale behoeften hebben, USA) samen met Vinciane Schoenmaeckers (Kinesioloog en International Facultylid van Brain Gym International) en Maria Louise Booisma (leerkracht in het Speciaal Onderwijs, complementair therapeut en educatieve Kinesioloog) in TEAM TEACHING de training Brain Gym 170 aanbieden in Bleiswijk. Werk jij al met Brain Gym of is dit je eerste cursus? Het kan beide. Wanneer jij al kennis hebt van de reflexen dan is dit een prachtige aanvulling.

Maandag 14 oktober 2019

Movement Based Learning teacherstrainingsdag

door Cecilia Koester, Vinciane Schoenmaeckers en Maria Louise Booisma

 

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk 

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag. 

Kosten: € 220,- incl. BTW ***Early bird aanbieding tot 1 mei = Brain Gym 170 for Special Needs + Movement Based Learning teachertrainingsdag samen voor € 720,- incl BTW *** 

Tijden: 09.00 – 17.00 uur

Bij de Building Blocks Activities Teacher Training wordt je opgeleid om zelf een eendaagse cursus gaan geven aan helpenden in de zorg, therapeuten en mantelzorgers om hen de 7 Building Block Activities aan te leren.

Wat je leert
Deze opleiding vindt plaats in een kleine groep die het mogelijk maakt om 1-1 begeleiding te krijgen van Cecilia tijdens de training.
Deze cursus biedt de deelnemers de mogelijkheid ouders, begeleiders, en/of therapeuten te tonen hoe deze Building Block Activities te gebruiken. Je krijgt een licentie om al de Building Block Activities te onderwijzen, De licentie kan elke twee jaar hernieuwd worden door te voldoen aan de licentievoorwaarden.

Voorwaarden voor licentie :
Vereisten om deze Building Block Activities te mogen onderwijzen 
– deze 1-daagse cursus volgen (8 uren)
– nog 1x de BBA volgen bij een gecertificeerd instructeur
– 6 casestudies versturen naar Cecilia (per mail en in het Engels, een voorbeeld zal voorzien worden)
– aantonen dat je over de nodige competenties beschikt om te werken met kinderen/volwassenen met specifieke noden en om les te geven aan groepen met het daarvoor aangepast taalgebruik (tijdens deze cursus door middel van presentaties)