Events

 

Hoe help ik mijn kind met Brain Gym? Maal kennis met BG!

Kosten:10,-

Adres: ZELF!, Edisonlaan 28A, 2665 JC, Bleiswijk

Parkeren: In de Marconistraat 5 bij A. Vollebregt. Graag in de vakken, Hek en deuren vrijlaten.

Aanzien hoe kinderen ploeteren op school is niet eenvoudig voor ouders noch voor leerkrachten. Je zou ze zo graag willen helpen. Soms wilde je dat er een tool was om dat mee te doen. Er wordt veel gezegd over bewegen, maar zijn dat alle bewegingen of kan dat heel gericht bewegen zijn.
Gelukkig is er een oplossing. Die heet Brain Gym. De methode bestaat uit 26 oefeningen en een aantal protocollen om het zien, luisteren en schrijven te bevorderen. Bovendien wordt de communicatie, organisatie en focus er beter van. Mensen die Brain Gym doen krijgen meer zelf vertrouwen in het eigen kunnen en zijn relaxter en socialer.
Zou dat niet heel mooi zijn voor de kinderen, maar wat fijn ook voor ons als volwassenen. Wil je bij de kennismakingsworkshop zijn, klik dan op “gaat” in facebook en neem iemand mee, want gedeelde vreugd is dubbele vreugd.

De workshop is op 18 oktober van 19-22 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Ervoor en erna is tijd voor thee en koffie en een goed gesprek met andere ouders.

Wil je kennismaken met Brain Gym?

 


Touch for Health ! dé basiscursus om echt te leren testen!

Wil jij jezelf en je gezin kunnen testen, in balans brengen en zich fitter laten voelen? Dit resulteert namelijk in een gezonder en gelukkiger gezinsleven.

Zo ja? dan is dit de training voor jou. In een weekend leer je 14 spieren testen en corrigeren in het nu op een doel. Voeding testen en emoties balanceren. Wat wil je nog mee?

Deze cursus is een vereiste voor Touch 2 en Brain Gym in depth.

Data: 20 oktober 9-21 uur, 21 oktober 9-18 uur.

Locatie: Movimento, ZELF centrum voor zelfontdekking, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk, merel@movimento.nl

Prijs: 330,- inclusief boek

Inschrijven: Ik schrijf me nu in voor Touch for Helath 1

Balans

 

 

 

 


Brain Gym 101

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Op je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101 want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Data: 3 en 4 en 10 en 11 november 2018 van 9 tot 17 uur.

Locatie: ZELF, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk. Voor parkeren zie waar.

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen.

Inschrijven: Ik schrijf me in voor Brain Gym 101!

 


Hands on! Test jezelf! Programmeer jezelf op geluk, succes en gezondheid!

Heb jij dat weleens, dat je merkt dat je ondanks de goede dingen niet echt kunt genieten? Of heb jij pech aan je broek kleven? Ben je een pechvogel? Gaat de liefde wel goed maar vind je nooit de leuke baan, of andersom? Het zou heel goed kunnen dat jij (net als half Nederland) een Massive Reversal hebt. Je staat dan onbewust erop geprogrammeerd dat je niet echt gelukkig of gezond of waardevol mag zijn. Vanavond gaan we die uitdiepen, onderzoeken en verhelpen en je krijgt een correctie mee die je leven gaat veranderen. Want wie wil er nou niet gelukkig, gezond, succesvol en gewaardeerd zijn?

Datum: 24 januari 2019 van 19-22 uur.
Plaats: ZELF, Movimento, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk, 06-13047395, praktijkmovimento+HOTJMR@gmail.com
Inschrijven: door op de Eventbrite link hieronder te klikken.
Kosten: 10,-

Wie neem je mee? Deel dit event graag, want de wereld wordt echt een betere plek als we allemaal onze knop op geluk hebben staan!

Liefs, Merel

Schrijf je in voor Hands on! Test jezelf! Kies voor geluk, succes en gezondheid!

testen

 


Brain Gym in depth door Vinciane Schoenmaeckers

Ben jij ook besmet met het kinesiologie virus of nog specifieker, het Brain Gym virus? Dan is er deze ultieme uitdaging: Brain Gym in depth. De naam zegt het al. We gaan serieus in de diepte testen en corrigeren op 7 dimensies.

Je kende al de lateraliteit-, centering- en focusdimensie, maar nu zijn er ook: motivatie, craniale bewegingen, ademhaling en lichaamsregulatie.

Het bijzondere van Educatieve kinesiologie is het zelflerende model. Men gaat ervan uit dat het lichaam super intelligent is en leert. Waar het medisch model een klacht, probleem of ziekte wil oplossen (of de symptomen daarvan), daar wil de Edu-K het lichaam voorbereiden op een nieuwe gezonde, krachtige situatie.

Bijvoorbeeld: iemand heeft klachten en pijn aan de enkel. Lopen gaat moeizaam. Waar het medisch model op zoek gaat naar spieren, voetsensoren en mobiliseert, werk men in de Edu-K aan een positief doel. Zoals daar is, ik loop goed, ik loop snel of ik ren de marathon. Een goed functionerende enkel is daarvoor een vereiste, dus zal automatisch mee genezen om het doel te kunnen verwezenlijken.

Data: 2 en 3 februari en 9 en 10 februari 2019. Zaterdag van 9-22 en zondag van 9-18 uur.

Locatie: Movimento in ZELF! centrum voor zelfontdekking, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk.

Vereiste voorstudie: minimaal Brain Gym 101 en Touch for Health 1. Optimale voorstudie: Brain Gym 101 en 201 en Touch for health 1+2

Beide worden nog aangeboden voor februari. Touch 1 op 20+21 oktober en BG 101 op 3+4 en 10+11 november 2018. Zie de cursussen hierboven.

Prijs: 595,-

Inschrijven: ik schrijf me in voor Brain Gym in depth!

iD_Brain-Gym-and-Me-mind-map

 

 

Merel Slotboom

Merel Slotboom

Professioneel Kinesiologe