Events

 

Hoe help ik mijn kind met Brain Gym?

Aanzien hoe kinderen ploeteren op school is niet eenvoudig voor ouders noch voor leerkrachten. Je zou ze zo graag willen helpen. Soms wilde je dat er een tool was om dat mee te doen. Er wordt veel gezegd over bewegen, maar zijn dat alle bewegingen of kan dat heel gericht bewegen zijn.
Gelukkig is er een oplossing. Die heet Brain Gym. De methode bestaat uit 26 oefeningen en een aantal protocollen om het zien, luisteren en schrijven te bevorderen. Bovendien wordt de communicatie, organisatie en focus er beter van. Mensen die Brain Gym doen krijgen meer zelf vertrouwen in het eigen kunnen en zijn relaxter en socialer.
Zou dat niet heel mooi zijn voor de kinderen, maar wat fijn ook voor ons als volwassenen. Wil je bij de kennismakingsworkshop zijn, klik dan op “gaat” facebook of schrijf een mail naar praktijkmovimento@gmail.com en neem iemand mee, want gedeelde vreugd is dubbele vreugd.

De workshop is op 9 mei van 19-22 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Ervoor en erna is tijd voor thee en koffie en een goed gesprek met andere ouders.

Kosten:10,-

Adres: ZELF, Edisonlaan 28A, 2665 JC, Bleiswijk

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat. Zie WHERE!

Schrijf je in voor Hoe help ik mijn kind met Brain Gym?


Hands on! Test jezelf! word vriendjes met geld en succes!

24/5/2018 van 19 tot 22 uur, met erna tijd voor thee, koffie en lekkers en een goed gesprek en lol met gelijk gestemden.
In de serie Hands on! Leer jezelf testen (praktische kinesiologie toegepast op jezelf en in jouw leven. Omdat jij bijzonder bent…. )

Hoe waardevol vind jij jezelf? Durf je voldoende loon te vragen of vergoeding voor je diensten? Leef je altijd op of onder de 0 grens of heb je een volle spaarrekening? Mag jij succesvol zijn of meer verdienen dan je ouders of je vrienden? Ben je vriendjes met geld of is er een haat liefde verhouding?

In de reeks Hands on! Leer jezelf testen, gaat het vanavond over geld en jouw oude programmeringen erop en hoe je die kunt ombuigen tot iets positiefs. Speciaal deze avond is gastspreker Diederik Bakker. Hij vertelt ons over hoe hij zijn eigen blokkades op geld overwon en hoe wij daarvan kunnen leren voor ons eigen leven.

De workshop is van 19-22 uur., met daarna tijd voor een kopje thee met andere leuke mensen:)

Kosten: 10,-

Parkeren: Marconistraat of Christiaan Huygenstraat.

Zie dit evenement op Facebook

testen


Brain Gym 201 OBO (optimale Brain Organisatie)

Gast docente: Vinciane Schoenmaeckers onze faculty member uit Belgie

Vinciane komt speciaal om ons de mysteries van het brein uit te leggen. Waarom is de een links en ander rechtshandig, waarom de een goed in taal en de ander inrekenen. Waarom ben je normaal gesproken gewoon slim en als je gestrest bent ineens helemaal niet meer… en beter nog! Is er iets aan te doen? Wat dan? Kun je dat leren? Ja, zeker. Dat is wat we gaan leren tijdens deze tweedaagse cursus Brain Gym 201.

Brain Gym 201 is een vervolgcursus op Brain Gym 101, dus als je die nog niet gevolgd hebt, kijk dan op www.braingymnederland.nl of op Facebook wanneer en bij wie je die nog kunt volgen voor BG201. Heb je al wel BG 101 gedaan dan ben je van harte welkom. Mocht je wat roestig zijn geworden of je kennis en handelingen gewoon nog even op wilt frissen, doe dan de Refresh your Brain Gym 101 dag.

Data: 8 en 9 juni, vrijdag van 18-22 uur en zaterdag van 9-22 uur. Deze tijden zijn een experiment. We hebben de vrijdag vrij willen houden omdat de meeste mensen moeten werken en als je werkt en ook nog cursus volgt in het weekend, dan wil je eigenlijk de zondag wel vrij zijn..vandaar:)

Prijs tot eind april 279,-, daarna 299,-. Wees er snel bij, want vol is vol.

Schrijf je in voor Brain Gym 201!

appel OBO


Brain Gym 101

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk. Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Op je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG 101 want het geeft ons handvatten om het beste uit ons zelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Data: 9 tot 11 november 2018 van 9 tot 18 uur.

Locatie: ZELF, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk. Voor parkeren zie waar.

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen.

Schrijf je in voor Brain Gym 101!

Merel en PACE


Hands on! Test jezelf! Programmeer jezelf op geluk, succes en gezondheid!

Heb jij dat weleens, dat je merkt dat je ondanks de goede dingen niet echt kunt genieten of heb jij pech aan je broek kleven. Ben je een pech vogel. Gaat de liefde wel goed maar vind je nooit de leuke baan of andersom. Het zou heel goed kunnen dat jij (net als half Nederland) een Massive Reversal hebt. Je staat dan onbewust erop geprogrammeerd dat je niet echt gelukkig of gezond of waardevol mag zijn. Vanavond gaan we die uitdiepen, onderzoeken en verhelpen en je krijgt een correctie mee die je leven gaat veranderen. Want wie wil er nou niet gelukkig, gezond, succesvol en gewaardeerd zijn?

Datum 24 januari 2018 van 19-22 uur.
Plaats: ZELF, Movimento, Edisonlaan 28a, 2665 JC, Bleiswijk, 06-13047395, praktijkmovimento+HOTJMR@gmail.com
Inschrijven: door op de Eventbrite link hieronder te klikken.
Kosten: 10,-

Wie neem je mee? Deel dit event graag, want de wereld wordt echt een betere plek als we allemaal onze knop op geluk hebben staan!

Liefs, Merel

Schrijf je in voor Hands on! Test jezelf! Kies voor geluk, succes en gezondheid!

testen

 

 

Merel Slotboom

Merel Slotboom

Professioneel Kinesiologe