fbpx

TRANSFORMATIE JAARTRAJECT

Het roer om!

Je denkt er al langer over om iets voor jezelf te doen. Iets waar je van opknapt, meer energie krijgt, blijer van wordt, gezonder en meer van het leven geniet en je zou ook zo graag iets voor een ander betekenen, het doorgeven.

Bovendien zou je zo graag het beste uit je zelf halen, optimaal leven, misschien zelfs een carrière move maken.

Je bent naar de goede plek gekomen. Movimento biedt een Transformatie jaartraject aan met alle basiscursussen in de kinesiologie.

Je leert jezelf testen en anderen. Je leert gemakkelijker bewegen en leren. Je leert emoties op te ruimen en je mindset aan te passen naar positief. Je leert trauma’s oplossen en blokkades omturnen. Je leert geblokkeerde emoties oplossen en verslavingen, angsten en fobieën overwinnen. Je leert chakra’s balanceren en richting geven aan je leven. Je leert het fysieke lichaam balanceren met 14, 28 of 42 spiertesten en hun correcties opdat je fitter, krachtiger en gezonder bent. Je leert werken met metaforen.

 

Toepassen

Na dit kinesiologisch basisjaar zou je direct door kunnen stromen naar een van de HBO kinesiologie opleidingen om erkend kinesioloog te worden en dus een gecertificeerd therapeut die bovendien vergoed wordt te zijn.

Je kunt ook kiezen deze kennis in je dagelijks leven toe te passen om het optimale uit je leven te halen en je geliefden bij te staan.

Wanneer je een bedrijf hebt is het een heerlijke tool om jezelf en je medewerkers in balans te houden. Je kunt onderzoeken waar het vastloopt in je bedrijf en waar de kansen liggen om exponentiële groei te verwezenlijken.

Naast dat je je schoolt in de Internationaal gecertificeerde trainingen Brain Gym, Touch for Health en Stress Release krijg je de laatste inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en Quantum fysica.

 

Persoonlijk

Ik ben op mijn 22e in aanraking gekomen met kinesiologie, heb dyslexie ermee overwonnen, bekkeninstabiliteit, burn-out en lyme en leef nu het leven van mijn dromen in een camper, altijd op reis door Europa en schrijf mijn boeken en trainingen op de mooiste plekken van onze aarde.

Het is mijn missie om alle wezens te helen. Ik heel graag dieren en mensen en laat ze ontdekken hoe fantastisch ze eigenlijk zijn, want vaak zijn ze het vergeten.

Het zou me een groot plezier doen om jou het komend jaar te mogen begeleiden in jouw transormatie. Om jou te zien groeien net als mijn leerlingen voor jou. Hoe heerlijk om je in je volle kracht en liefde te zien komen en je te zien stralen.

Alle data zijn nu bekend en je vindt ze hieronder. Het is mogelijk om per module te beslissen en ik raad het je af. Het geeft namelijk iedere keer keuze stress. Beter kun je jezelf het cadeau van een jaar lang aan jezelf werken geven. Je gaat ervoor. Na dit jaar ben je niet meer dezelfde. Je bent volledig getransformeerd in dit prachtige wezen.

 

Cursisten

Cursist Tilly van der Knaap

Cursist Brigitte van den Berg

Cursist Petri Schipper

Wat mag je verwachten?

Pakket 1 Transformatiejaar online!

Jij volgt alle trainingen van achter je laptop thuis of op reis, gelijktijdig met de groep. Je leert op je eigen tempo en tijd, want je kunt altijd terug kijken. Je bent zeer flexibel. Wanneer jij helemaal de smaak te pakken hebt en jij ook de officiele internationale certificaten wilt, dan schrijf je je met 50% korting in voor het fysieke pakket van het jaar erna. (onder voorbehoud dat ik de trainingen nog geef)

* Brain Gym 101 online
* Stress Release 1-4, Energiecentra (chakra’s), Vingermodes, Biokinetische oefeningen online
* Touch for Health 1-4 en Metaforen online
* Mijn E-boek Van IQ naar QI met alle online oefeningen in het Quantum I Portaal
* Toegang tot de gesloten Facebook groep
De prijs van dit pakket is 1924,95

Pakket 2 transformatiejaar fysiek!

Je bent bij alle trainingen fysiek aanwezig en je krijgt alle opnames.

* Brain Gym 101
* Stress Release 1-4, Energiecentra (chakra’s), Vingermodes, Biokinetische oefeningen
* Touch for Health 1-4 en Metaforen
* Mijn boek Van IQ naar QI met alle online oefeningen in het Quantum I Portaal
* Toegang tot de gesloten Facebook groep
De prijs van dit pakket is 4224,95

Ik vind het fijn om je te verwennen en optimaal te ondersteunen, daarom heb ik ook nog een speciaal pakket voor je gemaakt.

Pakket 3 transformatiejaar compleet!

In dit pakket vind je alles van het fysieke pakket plus:
* QI Leer spiertesten, online training
* QI Spiertesten en stress, online training
* 6 afstandsbalansen met Merel
Dit transformatie pakket is 5124,95

Instapmomenten

Er zijn drie instapmomenten. Te weten 14 november bij Brain Gym 101, 3 januari bij Stress Release 1+2 en 13 februari met Touch for Health 1. Vanaf elk van de momenten loopt jouw transformatie jaar. Wanneer we een jaar lang opnames hebben gemaakt dan kun je op elk willekeurig moment in stappen voor pakket 1: transformatiejaar online!

 

Inschrijven

Inschrijven doe je door op de knop te drukken. Je komt dan automatisch in de online agenda van Movimento. Met een emailadres en wachtwoord heb je toegang. Nu kies je jouw instapmoment van het jaartraject. Je gaat in de agenda naar november, januari of februari. Klik op het blauwe vak. Vul de lege vakken in. Voordat je op ‘Maak deelname” klikt kies je een pakket: online, fysiek of compleet. Nu wordt je doorgestuurd naar een intakeformulier en een betaalomgeving. Je kunt betalen met Ideal, Paypal en Bankcontact.

Data

Data en losse prijzen van de trainingen. Deze zijn inclusief 21% BTW, boek en of manual en verblijfskosten:

14+15 november 9-17 uur Brain Gym 101
21-22 november 9-17 uur Brain Gym 101 625,-

2+3 januari 9-22 en 9-18 Stress Release 1+2 375,-
9+10 januari 9-18 uur Giving your life meaning! 325,-

13+14 februari 9-22 en 9-18 Touch for Health 1 425,-
20+21 februari 9-22 en 9-18 Touch for Health 2 375,-

3+4 april 9-18 uur Stress Release 3
9-18 uur Energiecentra 350,-
10+11 april 9-18 uur Stress Release 4 325,-

22+23 mei 9-22 en 9-18 Touch for Health 3 375,-
29+30 mei 9-22 en 9-18 Touch for Health 4 375,-

26+27 juni 9-18 uur Vingermodes
9-18 uur Biokinesitsche oefeningen 350,-

3+4 juli 9-18 uur Metaforen 300,-
18-21 uur Feestelijke afsluiting van studiejaar 20/21!

Vragen

Wanneer je nog vragen hebt, mail me dan gerust naar merel@movimento.nl of app naar 06-13047395. Wanneer je twijfelt welk pakket het allerbeste bij je past kunnen we ook een telefonisch gesprek afspreken en begeleid ik je bij je keuze.

 

Welkom 

Welkom bij je beste keuze ooit. Je zult hier geen spijt van krijgen. Worden wie je werkelijk bent werkt bevrijdend, geeft energie en maakt bovenal heel blij en vervuld. Je zult zien dat je veel mooie kansen en mensen aan gaat trekken wanneer jij werkelijk jij bent. 

Tot snel! Liefs, Merel Slotboom

Aanrader

Bij Merel Slotboom een jaartraject volgen is echt een aanrader; naast het aanleren van allerlei technieken om klachten en problemen op te lossen is het ook een ware ontdekkingsreis van zelfontwikkeling. Persoonlijke en vakkundige begeleiding van een gedreven kinesiologe die graag haar kennis wil delen!! Ik ben blij dat deze cursussen heb mogen volgen: ervaar meer balans in mijn leven en voel mij sterk. Dankjewel Merel. Liefs Carola Kommer van C2care