fbpx

Movimento wil jou als klant de hele week kinesiologie bieden. Wij snappen dat als jij naar Movimento stapt, je snel geholpen wilt worden en goed!

We zijn dus bezig het aantal kinesiologen uit te breiden. Het allerliefste bieden we tijden aan voor 9 uur ’s morgens en in de avond en het weekend. Zodat jij flexibel bent en je afspraken kunt combineren met je baan of gezin.

In de onderstaande agenda zie je een overzicht van onze openingstijden verdeeld naar kinesioloog. Bovendien zie je de planning van de Hands on! workshops (minimaal 1 keer per maand) en de Brain Gym 101 trainingen (minimaal 2 keer per jaar)

Voor afspraken en inschrijvingen, druk op de knoppen hieronder. Voor offertes of direct contact mail met merel@movimento.nl. 

Mocht je verhinderd zijn, zeg je afspraak dan uiterlijk 24 uur van te voren af. Dan kan iemand anders op jouw plek. We werken immers met wachtlijsten. Ben je te laat dan krijg je de factuur voor een consult van een uur.

Voor de afspraken, workshops en de trainingen gelden de algemene voorwaarden. Zie RULES.

Als je onder behandeling bent van een arts, blijf ten allen tijde onder die behandeling en ga in noodsituaties naar reguliere hulp.

 

Merel Slotboom

Merel Slotboom

Professioneel Kinesiologe