Merel Slotboom

Movimento is mijn creatie. Ik ben haar gestart in 2005 in de verbouwde garage van mijn huis.

Ik was als kleuter energiek, beweeglijk, super geïnteresseerd in alles en een echte kwebbelkont. Ik bleef maar vragen stellen, tot wanhoop van mijn moeder. Overal wilde ik de reden achter weten en eigenlijk is er niet veel veranderd.

Ik heb mijn nieuwsgierigheid in de wereld en in hoe gevoelens en lichamen en relaties werken om kunnen zetten in mijn expertise als kinesioloog. Alle vraagstukken waar ik mee worstelde zijn vertaald naar mijn werk en daar profiteer jij van.

Ik overwon onveiligheid, niet gezien of gehoord worden, bindingsangst en verlatingsangst, dyslexie, migraine, bekkeninstabiliteit, concentratie-problemen, burn-out, allergieën, scheiding, gebroken harten en lyme.

In al deze zaken ben ik nu een expert en kan ik jou helpen.

Als kind van een extreem dominante vader met een drankprobleem was ik nergens veilig. Ik ontwikkelde een hoge gevoeligheid voor het waarnemen van sfeer en gevaar. Door alle kritiek had ik een zeer onzeker zelfbeeld. Dat ik niet mocht praten over de scheiding van mijn ouders deed me naar binnen keren. Ik heb een jaar mijn linker arm niet gebruikt, ondanks dat hier neurologisch gezien niets mee mis was. Ik werd steeds allergischer, zodat uiteindelijk de hond de deur uit moest en ik moest stoppen met paardrijden. Het dieptepunt was dat ik van 3 VWO naar 4 HAVO moest, alwaar ik bleef zitten.

Er zat toen al heel veel talent in mij, maar het was zo verstopt. Ik was van een prachtige stralende peuter veranderd in een dik hoopje puber. Ik ging van MAXI-ME naar MINI-ME. En ook al wist ik toen nog niet hoe, ik beloofde mezelf dat ik me nooit meer zo ellendig zou voelen!

Zo begon een route van meer dan 30 jaar van therapie en zelfscholing en die is nog lang niet klaar, want ik leer iedere dag, steeds meer en alles wat ik leer pas ik toe in Movimento, in mijn consulten in mijn trainingen. Want ik geloof dat iedereen een MAXI-ME in zich heeft, hoe rot je situatie ook is. En ik help jou graag die te vinden.

Ik werk op dins-, woens- en vrijdag van 9-16 uur. U kunt mij mailen op merel@movimento.nl

 

Angela Vincentie

De mens is prachtig. Ieder mens is uniek en beweegt op zijn eigen wijze door het leven. Ieder heeft zijn eigen verhaal en vormt zijn eigen pad. Met Kinesiologie probeer ik maatwerk te leveren op een holistische wijze om balans te creëren in het fysieke, emotionele en chemische gestel.

Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen als onderdeel van een klankteam in klanksessies en later als kinesioloog. Mijn specialiteit is het werken met klank-kino en de total reset methode.

Vanuit eigen ervaring begrijp ik de betekenis van ziekzijn, trauma en verlies. Mijn levenswijsheid, empathie en inleving zijn van toegevoegde waarde voor jouw consult.

Ik werk graag met mensen die diverse allergische problemen (pollen en grassen, dieren, huisstof en voedsel) en fysieke klachten (rugklachten, acute pijnklachten, stress, vermoeidheid en hoofdpijn) hebben. Ik vind het verrijkend om een positieve beweging te kunnen maken in jouw leven.

Mijn therapie kenmerkt zich door een actieve en doelgerichte aanpak. Samen bedenken we meerdere acties die je thuis kan doen. Zo kun je producten – waar je vermoedt overgevoelig voor te zijn – zelf meebrengen en in de praktijk laten testen. Hierdoor vergroot je bijvoorbeeld het bewustzijn van je voeding.

Het traject van interventies start met het thuis invullen van een uitgebreid intakeformulier. Bij de eerste ontmoeting gaan we direct van start met een corrigerende behandeling.

Movimento kan veel voor jou betekenen. Het centrum heeft meerdere kinesiologen in huis met een eigen specialisme. Ieder lid van het team is zeer kundig en bevlogen. We delen dezelfde visie en hebben tegelijkertijd een eigen manier van werken. Zo kunnen de teamleden elkaar aanvullen en dat maakt Movimento tot een all-round centrum voor kinesiologie.

Ik werk bij Movimento op donderdag van 10-17. U kunt mij mailen op angela@movimento.nl

Jolanda Wiezer

Wie ben ik?
Mijn naam is Jolanda. Ik werk als erkend kinesioloog en als zodanig wandel ik een stukje mee op je levenspad. Ik ben moeder van 3 opgroeiende kids.

Dit is echter niet wie ik ben, maar hoe ik heet, wat ik doe en wiens moeder ik ben.

Wie ben ik dan wel? Ik ben een vrouw die zich continu blijft ontwikkelen en nieuwsgierig is wat iemand in beweging brengt of doet stilstaan.

Via verschillende bronnen heb ik me mogen voeden aan oude kennis en deze mogen leren toepassen en integreren in mijn leven. Deze kennis en ervaringen mag ik weer doorgeven aan eenieder die het wil ontvangen. Dit helpt je om je eigen kracht te herstellen wat zorgt voor vrijheid in je lichaam, je geest en in je ziel.

Zo verbind ik mezelf met mezelf, met anderen en help ik anderen het zelfde te doen om zo samen een liefdevolle samenleving te creëren.

Mijn missie is het herstellen van je eigen kracht, zodat je deze persoonlijke kracht kan ervaren en hiermee de verantwoordelijkheid voor je eigen leven kan nemen, wat zorgt voor vrijheid in je lichaam, in je geest en in je ziel.

Dit resulteert in de vrijheid in je gezondheid, van je spiritualiteit, in je werkzaamheden, in je relaties en in je financiën. Door het ervaren van je e

igen kracht, zal jij je omgeving weten te inspireren om hetzelfde te doen en zo werken we samen aan een liefdevolle samenleving.

Mijn visie is door je te inspireren en te balanceren via Kinesiologie, de oude kennis uit de Chinese gezondheidsleer, Tantra, sjamanisme, Tao en chakra’s je zo te laten ervaren wat je eigen kracht voor jou kan betekenen om zo jouw eigen levensmissie verder te laten ontwaken, te
verdiepen en te bezielen.

De handelingen die ik als therapeut uitoefen, zijn bedoeld om jezelf weer te (her)ontdekken.  Je leert om te luisteren naar de signalen vanuit je lichaam en je kan handelen vanuit je eigen gevoel en intuïtie. Hierbij is het belangrijk dat je zelf de verantwoordelijkheid ontvangt én neemt over je helingsproces, zodat je kan meedeinen op de golven van het leven.

Ik werk graag met kinderen, pubers en eenieder die weer in zijn kracht wil komen te staan.

Mijn specialisme is leer- en gedragsproblematiek, primaire reflexen en vanuit een aardse invalshoek jouw spirituele pad bekijken.

 Ik werk bij Movimento op maandag van 10-16 uur. U kunt mij mailen op Jolanda@movimento.nl

 

Gastdocenten

Wij van Movimento versterken ons graag met professionals. Wanneer we een training willen aanbieden waarvoor wij zelf niet de bevoegdheid in huis hebben dan werken we met gastdocenten.

 

Praktijk Movimento Gastdocenten Vinciane SchoenmaeckersVinciane Schoenmaeckers

Vinciane is de Faculty member van Brain Gym Belgium. Aangezien wij in Nederland geen Faculty member hebben is zij zo lief om ons onder haar hoede te nemen.

Ze is een zeer bevlogen, enthousiaste dame die graag door middel van eenvoudige uitleg verbanden legt in ingewikkelde zaken. Ze is grappig en creatief en heeft hart voor de zaak.

Het is voor Movimento dan ook altijd een groot genoegen als ze uit het verre Vlaanderen ons bezoekt en een mooie training geeft in de Brain Gym lijn. Te denken valt aan: Brain Gym 201 (OBO, Optimale Brain Organisatie), Vision circles, Dubbele doedels, Brain Gym en reflexen, Building Blocks.

Lees meer over Vinciane op haar website Flow Motion