AGENDA

Fysiek aanwezig in de praktijk

Ik ben op reis door Europa met mijn camper, op zoek naar de beste plekken om te zijn en mijn boeken te schrijven. Onderweg ben ik altijd bereikbaar en geef ik afstandsbalansen op dinsdag en vrijdag. Soms ben ik in Nederland voor fysieke balansen bij Yogastudio Citta in Zoetermeer.

Je kunt sinds kort ook een afstandsbalans of een fysieke balans in Delft bij Niels plannen. Niels is mijn zoon. Hij is kinesioloog in opleiding en Brain Gym en OBO instructeur. Omdat hij nog studeert kun je bij hem boeken voor een zacht prijsje. Houd ook zijn site in de gaten voor nieuwe trainingen of boek privé trainingen bij hem. 

Trainingen

Houd je van online trainingen, gewoon omdat je NU, zelf aan de slag wilt, kijk dan ook even bij de Kristallijne Matrix Masterclass, QI leer spiertesten, QI spiertesten en stress, QI Quantum I Portaal en De-Programming 1, 2 en 3

Movimento<br />
FB lives Brain Gym

Facebook Lives Brain Gym

Facebook Lives: 20+27september en 4 oktober 2023 
Kosten: 0,- 

Facebook live!
Doe je mee?
Ik geef 3 Facebook lives op een rijtje op woensdagavond 19 uur.
Graag neem ik je mee in de wereld van Brain Gym.
Volg je me langer, dan weet je dat Brain Gym mijn leven heeft gered.
Dit zou het ook voor jou kunnen doen!
In een wereld die in chaos lijkt is het fijn als jij je veilig voelt,
weet wat goed is voor jou en jij jezelf in balans kunt houden.

De eerste woensdag: 20/9, gaat over lateraliteit. Dit is de samenwerking
tussen links en rechts en lezen, horen, communiceren. Wanneer je gestrest bent
dan schiet je in jouw dominante helft en word je heel analytisch of heel globaal.
De tweede woensdag: 27/9, gaat over centering. Dit is de verbinding tussen onder en boven, kop en kont, verstand en gevoel. Wanneer we gestrest zijn vliegen we of in ons gevoel of in ons verstand. Hoe fijn als je beide kunt gebruiken?
De derde woensdag: 4/10, gaat over focus. Dit is de dimensie van voor en achter, van naartoe en vanaf bewegen. Wanneer deze dimensie in balans is, zijn we gefocust en gemotiveerd in het hier en nu.

Ik hoop dat dit je aanspreekt en je erbij zult zijn. Deel ook dit bericht met mensen die je kent voor wie dit ook fijn is. Lukt het niet om op de woensdagen te kijken? Ga dan naar Youtube, abonneer je en ga naar de Playlist die Brain Gym heet.

Op 2+3+16+17 december geef ik weer Brain Gym 101, de basis van deze fijne, praktische training. Het aantal plaatsen is beperkt en de aanmeldingen komen al binnen. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan nu in.

Brain Gym redde mijn leven en het jouwe?

Wil je vast wat aan jezelf werken? De boeken FOCUS. SLOW en Happy Winter hebben een nauw verband met Brain Gym. Je vindt ze op Selfenizer.

Liefs, Merel

 

 

Kristallijne matrix masterclass

Online training: Nu te koop op Selfenizer.nl en Selfenizer.com
Kosten: € 75,-

Al bijna 10 jaar werk ik met de Kristallijne Matrix en de stenen van de Kristall Stadt. Ik pas ze toe als correctie op een balans, om chakra’s balanceren en om de energie van ruimtes te ondersteunen.

Mijn cursisten zagen me er mee aan het werk en vroegen of ik er les over wilde geven. Dit was het begin van de Kristallijne Matrix Masterclass.

De Masterclass was zo’n succes dat ik besloten heb deze te verfilmen en als online training aan te bieden.

Je kunt de kennis gebruiken in je eigen huis of gezin, op kantoor of in je praktijk. Ik voel mij gedragen door de energie van de codes en de stenen tijdens de balansen die ik geef.

Wil jij dit ook leren? Schaf dan nu de Kristallijne Matrix Masterclass aan en krijg toegang tot de besloten Facebook groep. Deze staat vol met video’s om je voor te bereiden op het werken met deze energie. Je krijgt een hand-out met achtergrond informatie en een prachtig kaartje dat je altijd bij je kunt dragen. Natuurlijk krijg je ook de Nederlandse en Engelse video.

Maak kennis met deze nieuwe combinatie van chakra’s, kristallen en de Kristallijne matrix codes. Ik leer je een paar praktische protocollen waar je direct mee aan de slag kan of je nu al kristallen hebt of niet. 

Wij zijn energetische wezens. Wat is dan mooier dan helen en balanceren met energie. Dit werkt direct.

De stenen van de Kristall Stadt zijn te bestellen bij Jurgen Pfeiffer. Wanneer je meedoet met de online training kun je ze aanschaffen met korting. 

 

Quantum I Portaal!

Kosten: € 75,- Online training met het ebook Van IQ naar QI gratis.

Baal je van je huidige leven, relatie, werk of huis? En zou je graag je ideale leven creeeren, maar lukt dat niet?

Speciaal voor mensen die richting willen geven aan hun creatiekracht en die voor eens en voor altijd klaar willen zijn met saboteurs en remmende programmeringen, schreef ik Van IQ naar QI. Het is mijn eerste boek en vertelt je mijn reis van geblokkeerd, dyslectisch, allergisch meisje naar de vrouw van nu.

Bovendien laat ik je in het Quantum I Portaal zien hoe je in 100 dagen (ochtend en avond) je mindset kan veranderen. Na 100 dagen wil je niks anders meer. Ik doe het al jaren en val altijd met een intentie in slaap en kom pas mijn bed uit als de intentie voor de dag is gezet.

De meeste mensen zitten vast. Sommigen groeien lineair. Doe je een training, dan zou je zo maar exponentieel kunnen groeien, maar doe je het Quantum I Portaal, dan maak je een Quantum jump.

Ben je benieuwd? Klik dan op een van de twee knoppen.

Het leve is te kort om het saai te laten zijn.

Liefs, Merel

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,- Online training

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met mede studenten waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In de groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- Online training

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

De-Programming

Kosten: € 75,- per deel online training en ebook €15,- of POD €25,-

Onderweg naar Bretagne raakte ik geïnspireerd door twee podcasts om een nieuwe methode te schrijven. Wat mij nog helderder werd , is dat alle emotionele reacties een pijn in het verleden hebben.

Je zou kunnen zeggen, onder elke trigger zit een trauma. 

Het maakt niet uit of dat in dit leven was, in je ouderlijke lijn of levens terug. Ik ga zelfs nog een beetje verder en kijk generaties vooruit en levens vooruit, want tijd bestaat immers niet.

Voel jij je reactief en heb je je emoties niet in de hand. Ga je snel uit het lood? Begin dan met De-Programming deel 1, Heel jezelf. Je hebt hiervoor geen voorkennis nodig. Speciaal voor mensen die kunnen testen of collega kinesiologen is er deel 2 Heel anderen. Hier gaan we ook in op pijn, verslaving, angst en allergieën. 

Heb je je aardse karma genoeg opgeschoond, dan gaan we laag vliegen met deel 3 Heel je Potentieel. Jij bent fantastisch en het wordt tijd dat je al je gaven en talenten op haalt.

Trekt dit je aan? Klik dan op de knop en begin met De-Programming deel 1.

Liefs, Merel 

Wil jij geïnspireerd worden zodat je zelf kunt transformeren?

Vul dan hier je gegevens in en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, geluk, groei, transformatie, worden wie je echt bent, liefde en licht.

Lieve groeten,
Merel Slotboom