fbpx

AGENDA

Fysiek aanwezig in de praktijk

Ik ben op reis door Europa met mijn camper, op zoek naar de beste plekken om te zijn en mijn boeken te schrijven. Onderweg ben ik altijd bereikbaar en geef ik afstandsbalansen op vrijdag. Soms kom ik terug naar Nederland, speciaal voor jou. Hieronder volgt een lijstje wanneer je me weer in levende lijve kunt ontmoeten. Op maandag tot en met woensdag ben ik in Zoetermeer. Kijk welk adres het handigste is voor jou en maak een afspraak.

10 oktober van 9-17 in Zoetermeer is half gevuld.

11 oktober is net open.

Trainingen

Voor de komende tijd heb ik geen Touch for Health, Stress Release en Brain Gym gepland staan. Wel geef ik voor de deelnemers van het Kinesiologie Basisjaar het Hoe nu verder weekend en op 8 en 9 oktober is er een speciaal Jij in de kinderrij weekend, gegeven door Peter Samwel, met als kersje op de taart een presentatie over Human Design gegeven door Tilly van der Knaap en Diederik Bakker. Voor dit laatste weekend zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Ben jij therapeut of wil jij snappen waarom je op jouw plek geboren bent en er vrede mee maken. Schrijf je dan nu in. Kosten zijn 250,-

Kristallijne matrix masterclass

Online training: Binnenkort te koop op Selfenizer.nl en Selfenizer.com
Kosten: € 75,-

Al bijna 10 jaar werk ik met de Kristallijne Matrix en de stenen van de Kristall Stadt. Ik pas ze toe als correctie op een balans, om chakra’s balanceren en om de energie van ruimtes te ondersteunen.

Mijn cursisten zagen me er mee aan het werk en vroegen of ik er les over wilde geven. Dit was het begin van de Kristallijne Matrix Masterclass.

De Masterclass was zo’n succes dat ik besloten heb deze te verfilmen en als online training aan te bieden.

Je kunt de kennis gebruiken in je eigen huis of gezin, op kantoor of in je praktijk. Ik voel mij gedragen door de energie van de codes en de stenen tijdens de balansen die ik geef.

Wil jij dit ook leren? Schaf dan nu de Kristallijne Matrix Masterclass aan en krijg toegang tot de besloten Facebook groep. Deze staat vol met video’s om je voor te bereiden op het werken met deze energie. Je krijgt een hand-out met achtergrond informatie en een prachtig kaartje dat je altijd bij je kunt dragen. Natuurlijk krijg je ook de Nederlandse en Engelse video.

Maak kennis met deze nieuwe combinatie van chakra’s, kristallen en de Kristallijne matrix codes. Ik leer je een paar praktische protocollen waar je direct mee aan de slag kan of je nu al kristallen hebt of niet. 

Wij zijn energetische wezens. Wat is dan mooier dan helen en balanceren met energie. Dit werkt direct.

De stenen van de Kristall Stadt zijn te bestellen bij Jurgen Pfeiffer. Wanneer je meedoet met de online training kun je ze aanschaffen met korting. 

 

Quantum I Portaal!

Kosten: € 75,- Online training met het ebook Van IQ naar QI gratis of… koop het boek en krijg het Quantum I Portaal gratis. Aan jou de keuze.

Baal je van je huidige leven, relatie, werk of huis? En zou je graag je ideale leven creeeren, maar lukt dat niet?

Speciaal voor mensen die richting willen geven aan hun creatiekracht en die voor eens en voor altijd klaar willen zijn met saboteurs en remmende programmeringen, schreef ik Van IQ naar QI. Het is mijn eerste boek en vertelt je mijn reis van geblokkeerd, dyslectisch, allergisch meisje naar de vrouw van nu.

Bovendien laat ik je in het Quantum I Portaal zien hoe je in 100 dagen (ochtend en avond) je mindset kan veranderen. Na 100 dagen wil je niks anders meer. Ik doe het al jaren en val altijd met een intentie in slaap en kom pas mijn bed uit als de intentie voor de dag is gezet.

De meeste mensen zitten vast. Sommigen groeien lineair. Doe je een training, dan zou je zo maar exponentieel kunnen groeien, maar doe je het Quantum I Portaal, dan maak je een Quantum jump.

Ben je benieuwd? Klik dan op een van de twee knoppen.

Het leve is te kort om het saai te laten zijn.

Liefs, Merel

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,- Online training

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met mede studenten waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In de groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- Online training

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

De-Programming

Kosten: € 75,- per deel online training en ebook €15,- of POD €25,-

Onderweg naar Bretagne raakte ik geïnspireerd door twee podcasts om een nieuwe methode te schrijven. Wat mij nog helderder werd , is dat alle emotionele reacties een pijn in het verleden hebben.

Je zou kunnen zeggen, onder elke trigger zit een trauma. 

Het maakt niet uit of dat in dit leven was, in je ouderlijke lijn of levens terug. Ik ga zelfs nog een beetje verder en kijk generaties vooruit en levens vooruit, want tijd bestaat immers niet.

Voel jij je reactief en heb je je emoties niet in de hand. Ga je snel uit het lood? Begin dan met De-Programming deel 1, Heel jezelf. Je hebt hiervoor geen voorkennis nodig. Speciaal voor mensen die kunnen testen of collega kinesiologen is er deel 2 Heel anderen. Hier gaan we ook in op pijn, verslaving, angst en allergieën. 

Heb je je aardse karma genoeg opgeschoond, dan gaan we laag vliegen met deel 3 Heel je Potentieel. Jij bent fantastisch en het wordt tijd dat je al je gaven en talenten op haalt.

Trekt dit je aan? Klik dan op de knop en begin met De-Programming deel 1.

Liefs, Merel