fbpx

AGENDA

Fysiek aanwezig in de praktijk

Ik ben op reis door Europa met mijn camper, op zoek naar de beste plekken om te zijn en mijn boeken te schrijven. Onderweg ben ik altijd bereikbaar en geef ik afstandsbalansen op vrijdag. Soms kom ik terug naar Nederland, speciaal voor jou. Je kunt sinds kort ook afstandsbalans van Niels plannen. Niels is mijn zoon. Hij is kinesioloog in opleiding en Brain Gym instructeur. Houd ook zijn site in de gaten voor nieuwe trainingen.

Trainingen

Voor 2023 staan er weer fijne live trainingen gepland zoals Brain Gym 101, Touch for Health 1 en Stress Release 1+2. Ook zal ik voor het eerst trainingen gaan geven die horen bij mijn boeken: Van IQ naar QI, word je Quantum I, de beste versie van jezelf, LIEFDE, Help de wereld helen, werk aan jezelf, verhoog je liefde en je licht en help daarbij de transformatie van de wereld en de mensheid en De-Programming, ontdek welke trauma’s onder jouw triggers liggen en balanceer ze of ze nu uit dit leven komen, vorige of toekomstige levens of uit je familielijnen. Tevens is er een gast training van Peter Samwel, een introductie in de Tarot.

Kortom, het wordt weer een transformerend jaar en ik geef je graag alle tools om jouw steentje bij te dragen aan je eigen wakker worden en dat van de planeet. Doe je mee? Zie hieronder de omschrijvingen per training.

Herhalen wordt zeer aangeraden. Je doet dit voor half geld. Voel je welkom.

Houd je van online trainingen, gewoon omdat je NU, zelf aan de slag wilt, kijk dan ook even bij de Kristallijne Matrix Masterclass, QI leer spiertesten, QI spiertesten en stress, QI Quantum I Portaal en De-Programming

Movimento Introductie in de Tarot met Peter Samwel

Introductie in de Tarot

Live training: 18+19 maart 2023 te Bergschenhoek
Kosten: € 275,- incl. manual, huur, certificaat, koffie en thee

Toen Peter Samwel ons in 2022 tijdens de training “Jij in de kinderrij” een Tarot kaart liet trekken en die voor ieder van ons duidde, toen waren we om. Lieve Peter wil jij ons dit leren?

Met veel dankbaarheid kondig ik aan dat hij ja zei.

Peter gaat ons meenemen in de wondere wereld van de Tarot. Dit is een inleiding. Ik zal de training begeleiden met kinesiologie om op en top te leren en integreren.

Als klap op de vuurpijl is er een speciale Human design avond op zaterdag.

Mis dit niet en schrijf je nu gelijk in we kunnen 20 mensen kwijt.

 

Movimento Brain Gym 101 Schrijf je in April 2023

Brain Gym 101

Live training: 8+9+15+16 april 2023 te Bergschenhoek
Kosten: € 500,- incl. manual, huur, certificaat, koffie en thee

Waarom zou je Brain Gym doen? Wanneer jij meer flow wilt in je leven, zelf invloed hebben hoe je je voelt en wat je onderneemt, dan is Brain Gym een goed idee.

Wij leven in een 3D wereld, links rechts, boven onder en voor achter. Elke dimensie kent zijn eigen uitdagingen. Links, rechts, de Lateraliteitsdimensie helpt ons bij het oversteken van de middellijn en heeft alles te maken met onze zintuigen, nieuwe dingen leren en automatiseren.

Boven, onder gaat over onze Centeringdimensie. Zijn we geaard? Zijn we verbonden met het goddelijke? Kunnen we gevoel en verstand integreren? Zijn we instaat tot plannen en kunnen we de druk van toetsen aan?

Voor, achter, de Focusdimensie maakt dat we bewegen naar wat we interessant vinden en terug trekken van wat eng is. Veel mensen zitten achter de participatielijn, op slot en bevroren. Zo komen we tot niks, hebben slechte concentratie en worden ziek.

Wil jij invloed op je leven en hoe je er doorheen beweegt? Volg dan Brain Gym 101 bij mij in april. Schrijf je nu in! 

Movimento De-Programming mei 2023

De-Programming

Live training: 20 en 21 mei 2023 te Bergschenhoek
Kosten: € 275,- incl. 3 boeken, huur, koffie en thee

Waarom reageren we op een blik, een opmerking, iemand in het verkeer, een gezinsgenoot of iemand op je werk? En waarom hebben we daar soms dagen lang last van?

Stel dat je dit zou kunnen balanceren? Dat je neutraal, positief en liefdevol door het leven kunt gaan zonder op van alles te reageren.

Speciaal hiervoor schreef ik de De-Programming methode. Onder elke trigger zit een trauma. Trauma’s komen niet alleen uit dit leven, maar ook uit generaties en uit andere levens.

Ik ontwierp een zeer eenvoudige en doeltreffende methode om naar het moment van oorzaak te gaan, dit te balanceren en vervolgens hier geen last meer van te hebben.

Zo ruim je karma en trauma op en word je meer en meer wie je echt bent en hoe je bedoeld bent, een prachtig wezen van licht. Doe je mee?  

Movimento LIEFDE, Help de wereld helen live training

LIEFDE, Help de wereld helen!

Live training: 27 en 28 mei te Bergschenhoek
Kosten: € 250,-

“Als alle mensen 1 dag gelukkig zouden zijn, zou het over zijn met alle onlicht,” aldus Christina von Dreien.

Mijn reactie op deze zin was: “is dit waar? En zo ja, wat kan ik doen om hierbij te helpen?”  LIEFDE, Help de wereld helen is wat ik kan doen. Een boek met de 12 beste technieken die ik op dit moment ken om je trilling te verhogen en los te komen van trauma, verslaving, angst en woede.

In deze twee daagse gaan we een groot aantal van de oefeningen samen doorlopen. Ik leg alles aan je uit en je voelt het aan de den lijve. Na de training ben je getransformeerd. Je energie zit hoger en je kunt zelf werken met deze tools.

Samen creeren we een prachtig leven en een mooie wereld. Doe je mee?

 

 

Movimento Touch for Health 1 juni 2023

Touch for Health 1

Live training: 10 en 11 juni 2023 te Bergschenhoek
Kosten: € 275,- incl. manual, huur, certificaat, koffie en thee

 Wat als jij jezelf en je gezin in balans zou kunnen houden? 

Tijdens Touch for Health 1 leer je zuiver spiertesten. Je leert de voortesten en 14 spiertesten die gerelateerd zijn aan 14 meridianen en organen. Door deze spieren te testen en te balanceren blijft je energie in de flow. Jouw lichaam gaat uit de stress en kan zichzelf helen. Het zelfgenezendvermogen gaat aan.

Je kunt op elk gewenst doel een 14 spieren balans doen. Denk hierbij aan: Ik ben gezond, ik ben gelukkig, ik tennis met gemak, ik ben succesvol ondernemer, ik ben de beste versie van mijzelf.

Je leert ook eenvoudige pijncontrole en Stress Release en je leert welke voeding je voedt en welke je energie kost.

Je zelf kunnen testen maakt dat jij gezonde keuzes kunt maken in je leven. Wil jij dat kunnen? Voel je dan welkom en schrijf je in.

 

Movimento Stress Release juni 2023

Stress Release 1+2

Live training: 24+25 juni te Bergschenhoek
Kosten: € 275,- incl. manual, huur, certificaat, koffie en thee

Wist je dat er zeer eenvoudige manieren zijn om stress te balanceren en uit je systeem te halen?

Een hand op je voorhoofd leggen maakt bijvoorbeeld dat je weer na kunt denken bij stress of pijn.

Deze toegankelijke training kun je volgen zonder voorkennis en helpt je onder stress nadenken en handelen. Bovendien haal je beperkende overtuigingen weg op het gebied van tijd, gezondheid, geld, bewegen.

Wanneer jij je stress niveau kunt managen, heb je grip op je leven. Wil jij dat ook? Voel je dan welkom en schrijf je nu in.

 

Movimento Quantum I juli 2023<br />

Quantum I (Van IQ naar QI)

Live training: 8 juli te Bergschenhoek
Kosten: € 125,-

In 2019 schreef ik mijn eerste boek: Van IQ naar QI. Het omschrijft mijn reis van geblokkeerd klein meisje naar mijn Quantum I, de beste versie van mijzelf.

In deze live training neem ik je stap voor stap mee door het Quantum I Portaal, de stappen die ik dagelijks al jaren lang gebruik om beperkende overtuigingen en niet helpende gedachten en saboteurs op te lossen. Wanneer ik niet meer rem, kan dat wat naar mij toe wil komen komen.

Bevalt jouw leven je niet helemaal? Wil je iets anders? Meer geld, een liefdevollere relatie, gezonder, slanker, gelukkiger, meer vrijheid? Doe dan mee. Voel je welkom en schrijf je nu in.

 

Kristallijne matrix masterclass

Online training: Nu te koop op Selfenizer.nl en Selfenizer.com
Kosten: € 75,-

Al bijna 10 jaar werk ik met de Kristallijne Matrix en de stenen van de Kristall Stadt. Ik pas ze toe als correctie op een balans, om chakra’s balanceren en om de energie van ruimtes te ondersteunen.

Mijn cursisten zagen me er mee aan het werk en vroegen of ik er les over wilde geven. Dit was het begin van de Kristallijne Matrix Masterclass.

De Masterclass was zo’n succes dat ik besloten heb deze te verfilmen en als online training aan te bieden.

Je kunt de kennis gebruiken in je eigen huis of gezin, op kantoor of in je praktijk. Ik voel mij gedragen door de energie van de codes en de stenen tijdens de balansen die ik geef.

Wil jij dit ook leren? Schaf dan nu de Kristallijne Matrix Masterclass aan en krijg toegang tot de besloten Facebook groep. Deze staat vol met video’s om je voor te bereiden op het werken met deze energie. Je krijgt een hand-out met achtergrond informatie en een prachtig kaartje dat je altijd bij je kunt dragen. Natuurlijk krijg je ook de Nederlandse en Engelse video.

Maak kennis met deze nieuwe combinatie van chakra’s, kristallen en de Kristallijne matrix codes. Ik leer je een paar praktische protocollen waar je direct mee aan de slag kan of je nu al kristallen hebt of niet. 

Wij zijn energetische wezens. Wat is dan mooier dan helen en balanceren met energie. Dit werkt direct.

De stenen van de Kristall Stadt zijn te bestellen bij Jurgen Pfeiffer. Wanneer je meedoet met de online training kun je ze aanschaffen met korting. 

 

Quantum I Portaal!

Kosten: € 75,- Online training met het ebook Van IQ naar QI gratis.

Baal je van je huidige leven, relatie, werk of huis? En zou je graag je ideale leven creeeren, maar lukt dat niet?

Speciaal voor mensen die richting willen geven aan hun creatiekracht en die voor eens en voor altijd klaar willen zijn met saboteurs en remmende programmeringen, schreef ik Van IQ naar QI. Het is mijn eerste boek en vertelt je mijn reis van geblokkeerd, dyslectisch, allergisch meisje naar de vrouw van nu.

Bovendien laat ik je in het Quantum I Portaal zien hoe je in 100 dagen (ochtend en avond) je mindset kan veranderen. Na 100 dagen wil je niks anders meer. Ik doe het al jaren en val altijd met een intentie in slaap en kom pas mijn bed uit als de intentie voor de dag is gezet.

De meeste mensen zitten vast. Sommigen groeien lineair. Doe je een training, dan zou je zo maar exponentieel kunnen groeien, maar doe je het Quantum I Portaal, dan maak je een Quantum jump.

Ben je benieuwd? Klik dan op een van de twee knoppen.

Het leve is te kort om het saai te laten zijn.

Liefs, Merel

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,- Online training

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met mede studenten waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In de groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- Online training

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

De-Programming

Kosten: € 75,- per deel online training en ebook €15,- of POD €25,-

Onderweg naar Bretagne raakte ik geïnspireerd door twee podcasts om een nieuwe methode te schrijven. Wat mij nog helderder werd , is dat alle emotionele reacties een pijn in het verleden hebben.

Je zou kunnen zeggen, onder elke trigger zit een trauma. 

Het maakt niet uit of dat in dit leven was, in je ouderlijke lijn of levens terug. Ik ga zelfs nog een beetje verder en kijk generaties vooruit en levens vooruit, want tijd bestaat immers niet.

Voel jij je reactief en heb je je emoties niet in de hand. Ga je snel uit het lood? Begin dan met De-Programming deel 1, Heel jezelf. Je hebt hiervoor geen voorkennis nodig. Speciaal voor mensen die kunnen testen of collega kinesiologen is er deel 2 Heel anderen. Hier gaan we ook in op pijn, verslaving, angst en allergieën. 

Heb je je aardse karma genoeg opgeschoond, dan gaan we laag vliegen met deel 3 Heel je Potentieel. Jij bent fantastisch en het wordt tijd dat je al je gaven en talenten op haalt.

Trekt dit je aan? Klik dan op de knop en begin met De-Programming deel 1.

Liefs, Merel 

Wil jij geïnspireerd worden zodat je zelf kunt transformeren?

Vul dan hier je gegevens in en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, geluk, groei, transformatie, worden wie je echt bent, liefde en licht.

Lieve groeten,
Merel Slotboom