fbpx

AGENDA

Fysiek aanwezig in de praktijk

Vanaf 20 mei is Merel op reis door Europa met haar camper, op zoek naar de voor haar beste plekken om te zijn en te schrijven. Onderweg is ze altijd bereikbaar en geeft ze wekelijks afstandsbalansen. Zes keer per jaar komt ze terug naar Nederland, speciaal voor jou. Hieronder volgt een lijstje wanneer je haar weer in levendelijve kunt ontmoeten. Op maandag tot en met woensdag is zij in Zoetermeer en donderdag en vrijdag bij Vrouw & Klinieken in Lelystad. Kijk welk adres het handigste is voor jou en maak een afspraak.

16 november tot en met 20 november 2020

4 januari tot en met 8 januari 2021

15 februari tot en met 19 februari 2021

5 april tot en met 9 april 2021

24 mei tot en met 28 mei 2021

28 juni tot en met 2 juli 2021

Trainingen

Movimento verzorgt het hele jaar door trainingen op het gebied van zelfontwikkeling. Merel is erkend kinesioloog en gecertificeerd trainer in Touch for Health, Stress Release en Brain Gym. Zij werkt met alom gewaardeerde technieken en voegt hieraan haar eigen inzichten toe. Jouw ontwikkeling is super belangrijk om de beste versie van jezelf te worden. Kinesiologie is een van de snelste technieken hiertoe. Hieronder zie je wanneer wat wordt gegeven en je kunt je direct inschrijven. Kijk ook bij “cursussen” voor het jaartraject.

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,-

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met collega’s waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In de groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- 

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan hieronder naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

Hoe nu verder dag!

ZOOM: In verband met deze bijzondere situatie is de training via ZOOM gehouden.
Kosten: € 100,- inclusief 21% BTW
Opname: van de dag is te koop wanneer je een aantal trainingen hebt gevolgd bij Merel

Je hebt nu zo veel mooie kennis vergaard, maar hoe nu verder? Ga je alles wat je kunt toepassen in je prive leven? Op jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, je geliefden? Integreer je het in je huidige werk? En hoe doe je dat? Kies je voor de HBO opleiding tot Erkend kinesioloog? En welke past dan het beste bij jou? Ga je een praktijk starten of wil je ook instructeur worden? En hoe maak je dat alles rendabel? Voor al deze vragen en meer is deze dag bedoeld. Hij is dan ook speciaal voor mijn eigen cursisten, want zij zijn opgeleid volgens mijn filosofie dat het van levensbelang is aan je zelf te werken om het leven van je wensen te creëren.

Je krijgt niet alleen antwoorden, we gaan ook balansen doen om de blokkades en angsten weg te nemen. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te doen of willen? Is dit wel mijn pad? Maak ik wel de goede keuze? Is dit veilig genoeg?

Heb jij ooit trainingen bij me gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in door op de knop hieronder te drukken.

 

Zaterdag en zondag 14, 15, 21, 22 november 2020

Brain Gym 101

Locatie: Nog nader te bepalen.
Kosten: € 625,- 
Tijden: 9.00 – 17.00 uur. 8.30 inloop.

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Of je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101, want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Leer de 26 oefeningen, 2 repatternings en vele actiebalansen om met meer plezeir, geluk en gemak te leven en te leren. Beweeg – Leer – Bloei!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want een flexibele geest zet je in beweging met Brain Gym!

Zondag 22 november 2020

Kristallijne matrix masterclass

Locatie: Yogastudio Citta, Zoetermeer
Kosten: € 50,- 
Tijden: 18.00-22:00 uur. 18.30 inloop.

Maak kennis met deze nieuwe combinatie van chakra’s, kristallen en de Kristallen matrix codes.

Ik leer je een paar praktische protocollen waar je direct mee aan de slag kan of je nu al kristallen hebt of niet. 

Wij zijn in wezen energetische wezens. Wat is dan mooier dan helen en balanceren met energie.

Met speciale toestemming van thorsten Weiss, van Behealed.nl en van Jurgen Pfeifer van Kristallstadt geef ik deze avond. ik mag je zelfs een mooi aanbod doen.

Zaterdag 14 november 2020 – Zondag 4 juli 2021

Transformatie jaartraject

Locatie: Nog nader te bepalen.
Kosten: € 1924,95 (Online) € 4224,95 (Live) € 5124,95 (Compleet)
Meer info: Transformatie jaartraject

Wil jij een complete verandering van hoe jij in het leven staat? Ben je bereid daar in te investeren qua tijd, inzet, geld?

Movimento biedt een transformatie jaartraject van alle basis trainingen in de kinesiologie. Merel wijdt je in in deze beproefde methode en voegt daaraan haar eigen saus toe om de beste versie van jezelf te worden.

Er zijn drie variaties en je kunt drie keer per jaar starten. Wat kies jij?

Schrijf je in voor 30 juni dan krijg je een bonuspakket erbij ter waarde van een kleine 200,- euro.

Zaterdag 14 november 2020 – 4 juli 2021

Losse trainingen

Locatie: Nog nader te bepalen.
Kosten: Verschillen per training
Meer info: Uitleg cursussen

Wanneer jij ervoor kiest op een losse training te volgen uit het transformatie jaartraject, dan kan dat, mits je aan de ingangseisen voldoet. Voor Brain Gym 101, Stress Release 1+2 en Touch for Health 1 gelden geen eisen. Je kunt hier gewoon instappen.

Herhalen mag altijd voor half geld.

14+15 november 9-17 uur Brain Gym 101
21-22 november 9-17 uur Brain Gym 101 625,-                   Inschrijven                   22 november 19-22 uur Kristallijne Matrix Masterclass 50,- Inschrijven

 

2+3 januari 9-22 en 9-18 Stress Release 1+2 375,-             Inschrijven
9+10 januari 9-18 uur Giving your life meaning! 325,-       Inschrijven      

13+14 februari 9-22 en 9-18 Touch for Health 1 425,-         Inschrijven
20+21 februari 9-22 en 9-18 Touch for Health 2 375,-         Inschrijven

3+4 april 9-18 uur Stress Release 3 175,-                                     Inschrijven
9-18 uur Energiecentra 175,-                                                 Inschrijven
10+11 april 9-18 uur Stress Release 4 325,-                          Inschrijven

22+23 mei 9-22 en 9-18 Touch for Health 3 375,-                 Inschrijven
29+30 mei 9-22 en 9-18 Touch for Health 4 375,-                 Inschrijven

26+27 juni 9-18 uur Vingermodes 175,-                                       Inschrijven
9-18 uur Biokinesitsche oefeningen 175,-                            Inschrijven

3+4 juli 9-18 uur Metaforen 300,-                                            Inschrijven
18-21 uur Feestelijke afsluiting van studiejaar 20/21!