fbpx

AGENDA

Fysiek aanwezig in de praktijk

Ik ben op reis door Europa met mijn camper, op zoek naar de beste plekken om te zijn en mijn boeken te schrijven. Onderweg ben ik altijd bereikbaar en geef ik wekelijks afstandsbalansen. Soms kom ik terug naar Nederland, speciaal voor jou. Hieronder volgt een lijstje wanneer je me weer in levende lijve kunt ontmoeten. Op maandag tot en met woensdag ben ik in Zoetermeer en donderdag en vrijdag bij Vrouw & Klinieken in Lelystad. Kijk welk adres het handigste is voor jou en maak een afspraak.

Ik kom weer naar Nederland. Op 15 en 16 november zal ik werken bij Vrouw en Klinieken en van 17 tot en met 19 november bij Studio Citta in Zoetermeer. Je kunt zelf een afspraak boeken in mijn online agenda. Heb je hierbij hulp nodig? Stuur me dan een berichtje.  Kijk maar! LET OP! Dit is omgekeerd van wat je van me bent gewend. Er zijn nog een paar gaatjes op dinsdag en vrijdag.

Trainingen

Movimento verzorgt het hele jaar door trainingen op het gebied van zelfontwikkeling. Ik ben erkend kinesioloog en gecertificeerd trainer in Touch for Health, Stress Release en Brain Gym. Ik werk met alom gewaardeerde technieken en voeg hieraan mijn eigen inzichten toe. Jouw ontwikkeling is super belangrijk om de beste versie van jezelf te worden. Kinesiologie is een van de snelste technieken hiertoe. Op het moment is het Transformatie jaartraject opgeschort. Wel kun je alvast een aantal trainingen online doen. Kijk hieronder en schrijf je in.

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,-

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met mede studenten waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In de groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- 

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

Hoe nu verder dag!

ZOOM: In verband met deze bijzondere situatie is de training via ZOOM gehouden.
Kosten: € 100,- inclusief 21% BTW
Opname: van de dag is te koop wanneer je een aantal trainingen hebt gevolgd bij Merel

Je hebt nu zo veel mooie kennis vergaard, maar hoe nu verder? Ga je alles wat je kunt toepassen in je prive leven? Op jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, je geliefden? Integreer je het in je huidige werk? En hoe doe je dat? Kies je voor de HBO opleiding tot Erkend kinesioloog? En welke past dan het beste bij jou? Ga je een praktijk starten of wil je ook instructeur worden? En hoe maak je dat alles rendabel? Voor al deze vragen en meer is deze dag bedoeld. Hij is dan ook speciaal voor mijn eigen cursisten, want zij zijn opgeleid volgens mijn filosofie dat het van levensbelang is aan je zelf te werken om het leven van je wensen te creëren.

Je krijgt niet alleen antwoorden, we gaan ook balansen doen om de blokkades en angsten weg te nemen. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te doen of willen? Is dit wel mijn pad? Maak ik wel de goede keuze? Is dit veilig genoeg?

Heb jij ooit trainingen bij me gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in door op de knop hieronder te drukken.

 

Kristallijne matrix masterclass

Locatie: Nog te bepalen
Kosten: € 50,- 
Tijden:  22 juni 2022 om18.00-22:00 uur. 17.30 inloop.

Maak kennis met deze nieuwe combinatie van chakra’s, kristallen en de Kristallen matrix codes.

Ik leer je een paar praktische protocollen waar je direct mee aan de slag kan of je nu al kristallen hebt of niet. 

Wij zijn in wezen energetische wezens. Wat is dan mooier dan helen en balanceren met energie.

Met speciale toestemming van Thorsten Weiss, van Behealed.nl en van Jurgen Pfeifer van Kristall Stadt geef ik deze avond. ik mag je zelfs een mooi aanbod doen.

Deze cursus staat gepland op 22 juni 2022. Om jullie alvast bekend te maken met de kristallen en codes en jullie vibe te liften, maak ik 3 video’s die ik met jullie deel in een besloten Facebook Groep. Je kunt dus op elk moment in deze training stappen. Voel je welkom en nieuwsgierig en schrijf je nu in. Liefs, Merel