fbpx

AGENDA

 

ZELF! organiseert zeer regelmatig workshops, lezingen en cursussen. Onder Events kun je ze vinden in chronologische volgorde. Tevens kun je je direct inschrijven.

De thema’s van de trainingen zijn over het algemeen gericht op zelfontplooiing en fijne dingen voor je zelf doen. Omdat ZELF! vooral gericht is op SAMEN:) is het fijn als je een vriendin of vriend meeneemt. Het is niet alleen leuker samen, je onthoudt ook beter en hebt nadien eenoefenmaatje. Nodig dus altijd iemand uit. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

QI Leer spiertesten!

Kosten: € 75,-

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I (de beste versie van jezelf). Leer nu zuiver testen, zonder ruis.

Wanneer jij jezelf en anderen gemakkelijk en goed kunt testen en jezelf in een goede basisbalans kunt houden, dan verandert je leven enorm. Je wordt blijer, fitter en gezonder en je kunt betere keuzes maken.

Om de beste versie van jezelf te worden, jouw Quantum I, is dit van belang. Wanneer jij deze online training koopt, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met collega’s waar je mee kunt afspreken om te oefenen. Ook kun je vragen stellen. In sde groep vind je cheat sheets die je helpen om jezelf snel in balans te krijgen.

QI Leer spiertesten! geeft je toegang tot QI Spiertesten en stress! Zie hieronder…

QI spiertesten en stress!

Kosten: € 75,- 

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI, jouw beste versie van jezelf!

QI spiertesten en stress! is een online training. Je kunt hem dus op je eigen tempo en tijd volgen. Oefen zo veel mogelijk met anderen om het spiertesten in de vingers te krijgen. 

De training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden waar je vragen aan kunt stellen en mee kunt oefenen. Je vindt hier ook cheat sheets. Handig voor in je tas en om te gebruiken op momenten van stress.

Je doet er goed aan om eerst QI Leer Spiertesten! te volgen. Wanneer deze online trainingen je naar meer doen verlangen, kijk dan hieronder naar de cursussen die ik aanbied. Denk aan Touch for Health, Stress Release en Brain Gym.

Zaterdag en zondag 21 & 22 maart  2019

Touch for Health 4

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk 

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag. 

Kosten: € 350,-

Tijden: 9.00 –  22.00 uur op zaterdag en 9.00 – 21.00 uur op zondag 8.30 inloop.

 

Touch for Health is de basis van de toegepaste kinesiologie en wordt gegeven over de hele wereld. Het doel is om zoveel mogelijk mensen zichzelf en anderen fit te laten voelen voor optimale gezondheid.

Je leert houdingsanalyse en 42 spieren testen en corrigeren in staande positie, stress release voor trauma en voeding testen via C1 en paintapping.

Voor boek, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want we gaan spiertesten!

We eindigen deze Touch for Health 4 met een feestje. We nemen allemaal lekkers mee en kleden ons mooi om, om zo deze prachtige periode van samen leren af te sluiten. Ook de oud cursisten zijn welkom. Meld je aan via mail als je komt. (18-21 uur).

Schrijf je nu in voor Touch 4 door te klikken op de knop. Kies je direct voor Touch 1 tot en met 4, geniet dan van de korting op het Vitaliteit pakket! zie producten.

Vrijdag en zaterdag 10 en 11 april 2020

Giving your life meaning

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 300,- incl 21% BTW
Tijden: 9.00 – 18.00 uur. 8.30 inloop.

Dit is de nieuwste training van Wayne Topping en de Wellness Kinesiologie en kan gevolgd worden na Stress Release 1+2. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie materiaal mag geven. Het helpt jou om daadwerkelijk richting te geven aan je leven.

We gaan heel praktisch werken aan uitstelgedrag, perfectionisme, plannen, afronden, time management en we gaan werken aan de dieperliggende oorzaken die ervoor zorgden dat je tot nu toe niet doorpakte in wat je echt wilde in je leven of dit nu op het gebied van gezondheid, geluk, werk of bedrijf is.

Stop met uitstellen en schrijf je in!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en je Stress Release 1+2 manual.

Zaterdag 9 mei 2020

Hoe nu verder dag!

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 150,- inclusief 21% BTW
Tijden: 9.00 – 18.00 uur. 8.30 inloop.

Je hebt nu zo veel mooie kennis vergaard, maar hoe nu verder? Ga je alles wat je kunt toepassen in je prive leven? Op jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, je geliefden? Integreer je het in je huidige werk? En hoe doe je dat? Kies je voor de HBO opleiding tot Erkend kinesioloog? En welke past dan het beste bij jou? Ga je een praktijk starten of wil je ook instructeur worden? En hoe maak je dat alles rendabel? Voor al deze vragen en meer is deze dag bedoeld. Hij is dan ook speciaal voor mijn eigen cursisten, want zij zijn opgeleid volgens mijn filosofie dat het van levensbelang is aan je zelf te werken om het leven van je wensen te creëren.

Je krijgt niet alleen antwoorden, we gaan ook balansen doen om de blokkades en angsten weg te nemen. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te doen of willen? Is dit wel mijn pad? Maak ik wel de goede keuze? Is dit veilig genoeg?

Heb jij ooit trainingen bij me gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in door op de knop hieronder te drukken.

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en mail je vragen alvast naar mij zodat ik me optimaal kan voorbereiden voor een zeer vruchtbare dag.

Datum volgt… laat weten dat je geinteresseerd bent!

Touch for Health terugkomdag!

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 150,- incl 21% BTW
Tijden: 9.00 – 21.00 uur. 8.30 inloop.

Speciaal voor iedereen die Touch for Health bij mij heeft gevolgd is er de “Touch for Health terugkomdag”! Wanneer je nog vragen hebt, graag nog een demo ziet of wilt dat iets dieper wordt uitgelegd. Wanneer je nog een keer je collega’s wilt zien en met ze wilt oefenen, want je voelt je altijd zo fantastisch na deze trainingen. Schrijf je dan in voor deze dag.

 

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en lunch en diner en feestelijke kleren. Stuur vast een mailtje met je vragen zodat ik ze optimaal kan beantwoorden.

Zaterdag en zondag 7, 8, 21, 22 november 2020

Brain Gym 101

Locatie: Nog nader te bepalen.
Kosten: € 499,- incl voor privé personen € 799,- ex voor scholen
Tijden: 9.00 – 17.00 uur. 8.30 inloop.

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Of je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101, want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Leer de 26 oefeningen, 2 repatternings en vele actiebalansen om met meer plezeir, geluk en gemak te leven en te leren. Beweeg – Leer – Bloei!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want een flexibele geest zet je in beweging met Brain Gym!