Waarom?

 

Ik geloof dat wij niet bedoeld zijn om ons klein te houden, om ziek te zijn en moe en om het leven van een ander te leven. Ik geloof dat er in ons een prachtige ziel leeft die gehoord en gezien wil worden, en die bijzondere talenten bezit die iets bijdragen aan de wereld en ik geloof dat we, wanneer we niet onze werkelijke potentie leven, we onszelf, onze geliefden en de wereld iets tekort doen.

Wanneer we nog heel klein zijn worden we de hemel in geprezen voor iedere lach of elk geluidje of stapje dat we maken. We zijn dan nog klein, maar voelen ons geliefd, gedragen en zijn eigenlijk MAXI-ME.

Wanneer we iets ouder worden krijgen we steeds vaker te horen dat iets niet mag of dat het niet goed is of dat we er te klein voor zijn. Nog veel moeilijker wordt het op school als je steeds wordt geconfronteerd met wat je nog niet kunt. Langzaam aan word je steeds kleiner en neemt je vertrouwen af, MINI-ME.

Als je ouders ook niet veel liefde voelden of zelfvertrouwen hadden, hoe moesten ze dat dan aan je door geven? Terwijl hun angsten: kijk uit!, niet doen! ze wel door gaven. Mogelijk hoorde je bij een gemeenschap of een kerk die zich onderscheidde: nee zo doen wij dat niet, wij doen dat anders…

Kortom, tegen de tijd dat je moet gaan kiezen voor je vakkenpakket of voor je studie weet helemaal niet meer wie je bent. Mogelijk heb je je eerste liefdesverdriet achter de kiezen, heb je faalangst ontwikkeld, heb je een negatief zelfbeeld… lekker hoor, groot worden!

Nu is dat vaak het moment dat je hulp gaat zoeken en je bent van harte welkom. Ik begeleid je graag naar wie je werkelijk in essentie bent en help jou te groeien in je zelfliefde en zelfvertrouwen. Dan kun je gaan stralen en je zelf laten zien. Zo kun je het gevoel van MINI-ME ombouwen naar MAXI-ME, want eigenlijk ben je nooit klein geweest. Het leek maar zo. Je was het gaan geloven dat je niet bijzonder was en er niet toe deed.

Vaak heb je een langer traject nodig om jezelf ernstig tegen te komen. Een gestrande relatie, ontslag, stomme baan, een eerste kind, ziekte, een verhuizing, een verlies. Al deze zaken werpen je volledig op jezelf en brengen je in de war ten aanzien van wie je werkelijk bent en wat er toe doet.

Ik, werk graag met jou. Ik maak graag jouw leven en de wereld mooier door blokkades weg te nemen en energie de kans te geven weer te gaan stromen. Zodat jij je kunt ontpoppen, je levend en geliefd en mooi gaat voelen en zodat jij met gemak en plezier de beste versie van jezelf mag zijn.

Want als jij jouw MAXI-ME bent, dan is er geen grens aan wat je kunt doen of bereiken of aan hoe je je kunt voelen. Jouw mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. The sky is not the limit…

LIVE TO THE MAX!

Merel Slotboom

Merel Slotboom

Professioneel Kinesiologe

Wil jij geïnspireerd worden zodat je zelf kunt transformeren?

Vul dan hier je gegevens in en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, geluk, groei, transformatie, worden wie je echt bent, liefde en licht.

Lieve groeten,
Merel Slotboom