SUCCESVERHALEN

Hieronder lees je allemaal overwinningsverhalen. Ze zijn geschreven door mijn klanten die een traject bij Movimento hebben doorlopen. Stuk voor stuk hebben ze mooie inzichten uit de balansen gehaald en zijn gegroeid als mens.

Omdat je met kinesiologie zo’n veelheid aan klachten kunt behandelen is het soms moeilijk om te omschrijven wat het is en wat het doet. Deze prachtige verhalen helpen je om een beeld te vormen bij kinesiologie in het algemeen en Movimento in het bijzonder.

Merel werd mij aangeraden via een vriendin. Dat was zo’n tien jaar geleden. We hebben de hulp van iemand anders nodig om onze vaak onbewuste negatieve programmeringen helder te krijgen en dat kan Merel als geen ander. Eerst kwam ik nog fysiek bij haar op de praktijk maar nu boek ik graag de afstandsbalans.  Soms is de balans confronterend maar hij is altijd afgestemd op jouw unieke groei en heling.

Hartegroet van Veronique Corjanus Mindfulnes coach en trainer

Bij Merel Slotboom een jaartraject volgen is echt een aanrader; naast het aanleren van allerlei technieken om klachten en problemen op te lossen is het ook een ware ontdekkingsreis van zelfontwikkeling. Persoonlijke en vakkundige begeleiding van een gedreven kinesiologe die graag haar kennis wil delen!! Ik ben blij dat deze cursussen heb mogen volgen: ervaar meer balans in mijn leven en voel mij sterk. Dankjewel Merel. Carola Kommer van C2Care

De grote man in The green mile

—-

Wij hebben een afstandsbalans laten doen bij onze dochter Madelief van 4 jaar. Ze is in het leven gesprongen, had er enorm veel zin in. Echt een doener, altijd vrolijk, huppelend door het leven. Sinds enige tijd was dit stralende krachtige meisje veranderd; veel moe, ze stond duidelijk niet meer in haar kracht. De bloemblaadjes ineengeslagen. De klachten die ze aangaf, waren zere benen en buikpijn. Op den duur moest ik haar bijna altijd tillen, omdat ze zulke zere beentjes had. Ze speelde nauwelijks nog en hing alleen bij mij. Dit duurde al twee maanden en ik voelde dat er meer aan de hand was. De huisarts dacht aan groeipijn, maar ik wist dat dit het niet was. Via de afstandsbalans vertelde Merel ons dat onze dochter last had van een bacterie als gevolg van een tekMadeliefenbeet. Merel zorgde er op afstand voor dat Madelief al meteen meer in balans was. Ineens ging ze weer meer spelen. Ook adviseerde Merel dat de behandeling een antibioticakuur moest zijn. Vervolgens hebben we nog een consult gehad waarin Merel kon bekijken of haar lijfje weer was hersteld en zo waar; onze dochter heeft geen zere benen meer, ze rent en springt weer in het rond. De bloemblaadjes zijn weer uiteengeslagen en onze dochter straalt weer zoals zij dat kan. Ik ben Merel zo dankbaar!!

—-

Deze dame ken ik al jaren. Vroeger kwam ze naar de praktijk. Ze heeft Parkinson en is steeds meer begrensd. Gelukkig mocht ik gisteren een afstandsbalans voor haar doen. Dit is wat haar dochter schreef:
Bedankt voor de afstandsbalans. Ik schrijf jou even terug voor mijn moeder, maar ze is energieker,haar ogen staan beter. Ze voelt zich ook vrolijker. Het lopen ging gisteren goed. Praten ook een stukje beter.

Ik ga dat hart bestellen.

Liefs, Nel

—-

Toen mijn vader twee jaar geleden heel erg ziek werd sloeg in eerste instantie de wanhoop toe: wat kan ik doen om hem te helpen, ondanks dat hij ver weg woont en ik er niet altijd kan zijn.

Toen bedacht ik dat Merel, waar we al een paar jaar met het gezin komen voor behandelingen ook de gave heeft om op afstand te balanceren.

Ik vroeg haar toen om af en toe mijn vader te helpen en stond versteld over wat zij op honderden kilometers afstand kon testen en helpen!

Zo wist Merel vaak voor de hooggespecialiseerde artsen op de IC waar het probleem zat en waarom, met een nauwkeurigheid die ook mijn laatste twijfels wegnamen. Want nuchter als ik ben is een soort ‘bewijs’ toch fijn om te zien dat het echt werkt!

Al kon ik de werking van de balansen ook aan eigen lijf ervaren, zeker in die tijd toen het ook met mij niet zo goed ging.

Ik voelde een keer terwijl ik op de bank zat en helemaal op was opeens energie stromen en het ging toen direct veel beter met mij. Achteraf bleek dat Merel mij precies op dat tijdstip ook een balans had gegeven,die totaal niet was ingepland. Dus van placebo kon geen sprake zijn…

En ook in de behandelingen voor een van mijn kinderen die het af en toe heel zwaar heeft kon ze op afstand veel betekenen. Zelfs als hij op school zat! Ook hij geeft aan het door te hebben als het opeens beter gaat!

Kortom, aan te bevelen!!!

—-

Merel heeft voor mij een afstandsbalans gedaan. Het mooie is dat ik gewoon kan doorgaan met mijn werk en bezigheden. Zij werkt gericht aan mijn herstel.

Ik worstel al een tijd met een vervelende hoest. Er is een longfoto gemaakt en alles is schoon, maar het hoesten blijft. Aangezien ik aan het herstellen ben van een burnout was het voor mij lange tijd een indicatie dat ik mezelf in acht moest nemen. Ik doe dat nu – ben nog lerende ? – en wilde graag afscheid nemen van deze aanhoudende hoest.

Merel heeft gekeken wat we nog eens konden doen. Naast de vitamine C die ik mag slikken, keek zij verder naar het probleem en wat er mogelijk aan te doen was… antibiotica bijvoorbeeld? Dat bleek niet de oplossing. Mijn hoest zit vast aan mijn doel en missie in dit leven. Door daar hulp bij te vragen – en te aanvaarden, zal ik die hoest overwinnen.

Het fijne aan een behandeling door Merel en haar collega’s is dat de problemen die we hebben vaak complex zijn. Een hoest is nooit alleen een hoest. Door alle aspecten mee te nemen: lichamelijk, spiritueel, energiestromen, karma enzovoort kom je echt weer in balans – op alle vlakken.

Liefs Tamara

—-

Ik ben ondertussen verhuisd naar Gelderland, maar rij nog steeds met liefde een klein uurtje om mij door haar te laten behandelen.

—-

Op de Facebookpagina van Movimento kwam ik een advertentie tegen die ging over “libido verhogen!” Dit is niet een onderwerp waar je het met iedereen over hebt, ook ik niet, maar als er iemand is waar je dit mee zou kunnen bespreken, dan is dat Merel. Intussen heb ik het consult gehad, dit is een uurtje heel snel praten, testen, corrigeren.

Op mijn 10e ben ik een potloodventer op het fietspad tegengekomen. Die emotie zat nog steeds vast op mijn schaamstreek. Deze heeft Merel gebalanceerd. Ook waren mijn hormonen in onbalans o.a. door de overgang en mijn slijmvliezen. Hier heb ik homeopathische pilletjes voor gekregen om de slijmvliezen te optimaliseren.

Al met al heeft het super goed geholpen. Ik en uiteraard ook mijn man zijn er blij mee dat dit “ongemak” zo simpel is verholpen.

Ik kan Merel van harte aanbevelen. Het consult is best prijzig maar Merel werkt zo ontzettend snel. Waar Merel 1 consult voor nodig heeft,hebben andere therapeuten 2 a 3 consulten voor nodig.

Merel en Angela zijn van grote waarde geweest in mijn helingsproces (na diagnose van de gevreesde ziekte, recidive, nu stabiel). Het is magisch wat ze doen. Het heeft mij vele inzichten gegeven en mij ondersteund in het ontwikkelen van rust en vertrouwen in mijn proces, essentieel voor -de door mij zelf verkozen weg van- zelfheling. Merel en Angela vormen een gouden combi die ik iedereen kan aanraden, maakt niet uit welke klacht je hebt: gun jezelf een helend consult van Movimento!

Veel liefs, Debby

—-

Ik kan iedereen die twijfelt aanraden Merel of een van de andere kineseologen een kans te geven. Zeer sceptisch ging ik naar mijn eerste afspraak maar ik verliet lachend de kamer en heb drie dagen een glimlach op mijn gezicht gehad. Ik verliet alle sessies bij Merel een heel stuk vrolijker en met een lichter hoofd dan dat ik er heen ging. Mijn fysieke klachten en gemoedstoestandsklachten zijn sterk verminderd of over.

 

Merel heeft geholpen om mijn zelfhelende kracht van mijn lichaam in gang te zetten en daar ben ik haar dankbaar voor.

Mieke

—-

Al jaren geleden hadden wij voor het eerst contact met Merel. Mijn aanvankelijk afwachtende houding veranderde al snel in positieve ervaringen: hoewel kinesiologie bij sommigen een ongrijpbare lading zal hebben weet Merel dit op een nuchtere, vlotte en aangename manier uit te oefenen. Al snel waren de resultaten zichtbaar; voedselallergiën/gevoeligheden werden blootgelegd, behandeld en weggenomen, informatieverwerking ging beter etc. Onlangs nog werden voor ons onverklaarbare klachten in een uur weggenomen en hadden we weer een “fris” kind in huis.

Kortom, kinesiologie bij Merel kunnen wij van harte aanraden!

—-

Na jaren van wakker liggen ’s nachts, werd ik door een vriendin op movimento geattendeerd. Volgens haar kon Merel wel iets voor mij betekenen.

Na mijn eerste bezoek ging ik verwonderd naar huis. Was erg benieuwd of dit nu wel zou helpen. Wel ik weet t nu. Vanaf de eerste nacht sliep ik heerlijk. Ik word wel eens wakker ’s nachts, maar val toch snel weer in slaap. Iets dat voorheen niet gebeurde.

Ik ben dus heel blij dat merel op mijn pad is gekomen. Wat een warme, lieve vrouw.

Vele malen dank dus merel.

—-

Merel is the most experienced kinesiologist that I met.I was really surprised with the speed and effectiveness in her job.

—-

“Ik ben gelukkig! Mijn leven krijgt een dikke 8, maar volgens Merel kan het altijd beter. Binnen 5 minuten vond ze mijn ‘blind spot’. Iets waar ik al heel lang veel last van heb, maar waar ik inmiddels niet bewust meer mee leef.

Binnen een behandeling van nog geen uur haalde ze deze blokkade weg en maakte ze een 9 van mijn leven. Ik ben echt sceptisch en ik kan het zelf bijna niet geloven, maar het is werkelijk waar!”

—-

Na een bezoek aan Movimento voel je je weer opgeruimd, Merel is als een frisse wind, zo luchtig als ze is zo doeltreffend zijn haar methodes.

Ze werkt heel vlug maar de gevolgen zijn groots, nadat ze een blokkade van onze woning haalde die al ruim een jaar te koop stond, was het huis binnen 2 weken verkocht.

We zien een merkbaar verschil  hoe onze kinderen in het leven staan en zelf ervaar ik ook wat het met me doet, vooral mezelf weer te zijn!

Met vriendelijke groet, M.A. (Mariska) Ek

—-

Ik kwam bij Merel in een periode van grote stress, te hoge bloeddruk en ongewenste gewichtstoename. Op een verjaardagsfeestje had ze tegen mij gezegd dat ze mij kon helpen. En dat heeft ze gedaan. De stress is bijna helemaal weg, de bloeddruk is gezakt en mijn gewicht weer op orde. Ik zeg er zelf altijd over: ik geloof er niet in maar het werkt wel! Ze werkt ongelooflijk snel en het is onnavolgbaar wat ze doet, maar ik voel me altijd veel beter na een sessie met haar.

Ariëtte

—-

Ik heb meerdere kinesiologen bezocht, vandaar dat ik een vergelijk hebt. Merel is ontzettend snel en goed. Ze heeft heel snel door waar het probleem zit. Waar ik bij andere kinesiologen meerdere sessies voor nodig had, was ik bij Merel in 1x klaar. Als je op zoek bent naar een goede kinesioloog dan kan ik Merel van harte aanbevelen.

—-

Wat mag je verwachten als je naar Merel toe gaat? Wij hadden echt geen idee! Als je de mooie reacties op haar site mag geloven is ze een ‘tovenaar’. En dat was wat mijn dochter nodig had. Het was de bedoeling mijn dochter meer zelfvertrouwen te geven, sterker in haar schoenen te laten staan. Dus op naar de ‘tovenaar’!

Bij Merel kwam ook al snel mijn dochters dyslexie en zicht (ze draagt een bril) ter sprake. Merel legde uit dat dat alles met elkaar verweven is. Door het hele lichaam en geest in balans te brengen, verdwijnen de klachten. Klinkt goed, maar zien is geloven 😉

Na de eerste behandeling, blokkades opzoeken en opheffen, negatieve energie afvoeren veranderde mijn dochter voor mijn eigen ogen. De sprankeltjes in haar ogen die al ruim een half jaar weg waren, waren er ineens weer! Ze voelde zich zekerder, ontspannen, ‘gewoon’ vrolijk! En als moeder voelde ik ook meteen een last van mijn schouders afglijden.

Een week later weer naar Merel, nu werd vooral dyslexie en zicht behandeld. Maar deze keer ook via mij. Blokkades bij mijn dochter, haalde Merel via mij weg. Echt ongelooflijk hoe wij ons daarna voelden! Zo fijn! Mijn dochter zit weer lekker in haar vel (en ik daardoor ook), leest nu zoveel beter en haar zicht is echt verbeterd. Wie had dít allemaal verwacht?! Binnenkort met mijn zoon naar Merel en ook een vriendin gaat. Merel is voor ons dus een echte ‘tovenaar’!

Dank je wel Merel, jij bent echt fantastisch! X

Kim

—-

Vorig jaar ben ik via een vriendin bij Merel gekomen voor mijn zoon van 10. Hij had geen zelfvertrouwen meer, was verdrietig en vertrouwen in mensen en dat een volwassene hem zou kunnen helpen was ook weg. Na de eerste keer kwam hij huppelend naar buiten [iets dat hij al een jaar niet had gedaan]. Sinds die afspraak volgde er meer en allemaal even positief. Hij kijkt weer naar buiten, is blij en ziet het niet meer zo zwaar. Merel haalt alle kracht uit een mens die erin zit, is altijd positief en zorgt ervoor dat je niet alleen maar tevreden bent met jezelf maar dat jij staat voor wie je wilt zijn.

Een blije en trotse moeder

—-

Door een disbalans in mijn hormoonhuishouding raakte ik mijzelf kwijt. Ik had pijn in mijn gewrichten, mijn schildklier werkte niet optimaal, mijn bijnieren waren overwerkt en had ook nog last van mijn slijmvliezen. Ik kwam dus met een lange lijst. Na 1 afspraak bij Merel ging het beter. In een paar weken merkte ik dat mijn bijnieren rustig waren [ik sliep beter]. Mijn schildklier verbeterde [dit merkte ik doordat mijn struma verdween]. Mijn slijmvliezen regelden zichzelf weer. Alleen mijn gewrichtsklachten bleven, maar in mindere mate. Na de tweede afspraak, 8 weken later zijn ook deze klachten voor 90% verdwenen. Behalve dat voel ik mij geweldig. Nog steeds in de werkelijkheid maar net of dat ik in mijn eigen Nirvana leef. Ik ben blij, vrolijk, uitgerust [zonder pijn] en heel erg mijzelf. Dit gun ik iedereen.

Dank je wel Merel

Angélique

—-

Geestelijke verlichting en verhelpen van lichamelijk ongemak is wat Merel voor mij heeft gedaan. Ik kan de wereld weer aan en stap in nieuwe dingen en uitdagingen.

Weet je het allemaal even niet meer en kan je de vinger niet op de zere plek leggen? Merel vind hem en helpt je weer op weg.

P.

—-

Al enige tijd tobben wij met onze zoon Sam, nu 6 jaar oud. Regelmatig kregen wij te horen dat er “iets” met Sam zou zijn omdat hij druk en onrustig was, niet luisterde en veel aanvaringen met andere kinderen had. We kregen de tip om met Sam een bezoek aan Merel te brengen. Na de eerste behandeling merkten wij thuis gelijk al dat Sam een stuk rustiger was en beter luisterde. Kort daarna kregen wij een mail vanuit school dat ze een verandering in Sam opgemerkt hadden. Sam werkt nu goed mee in de klas en is geïnteresseerd in hetgeen hem verteld wordt. Ook de aanvaringen met andere kinderen is sterk afgenomen. Tijdens zijn sporttrainingen zien wij zelf hoe Sam nu goed zijn best doet en plezier maakt met de andere kinderen. Wij zijn heel erg blij met deze ontwikkelingen!

Groetjes, Claudia en Henny

—-

Als ik uit balans ben en het mij zelf niet lukt om weer in mijn kracht te komen, fluistert een liefdevol stemmetje ‘Bel Merel. Ze kan je helpen.’ 

Met haar oprechte interesse, inlevingsvermogen en bijzondere talent kan ze benoemen waar de onbalans zit en dit voor mij weer in balans brengen zodat ik weer in mijn kracht sta. Ze legt duidelijk uit wat ze doet en geeft praktische tips die je zelf kunt toepassen. 

Liefs Monique 

—-

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Joyce en ben gelukkig door Merel behandeld. Wat een fijne ervaring. En wat is zij een lieve, warme, professionele dame! Ik kan niet wachten om naar Merel haar praktijk te gaan als ik een afspraak heb! 

De reden dat ik naar Merel ging, was omdat ik op een gegeven moment geen hoofdhaar meer had. Merel gaf aan dat ze nooit iemand had behandeld met z’n aandoening. 

De artsen stelde dat het een immuunziekte was genaamd alopecia areata. 

Al met al was ik in maart begonnen. Ik dacht 2 jaar terug en in juni begonnen er al wat stoppels te groeien. Eind dec ging ik zonder haarwerk naar buiten en had ik een Halle Berry kapsel. 

Nu heb ik mooi half lang dik haar en ik ga nog steeds regelmatig langs Merel om mij beter te voelen! 

Echt een aanrader! 

Wat een mooie ervaring was dit! 

Liefs Joyce

Een Playmobilpoppetje van m’n zoontje geeft goed weer hoe ik me voel als ik bij Merel ben geweest: dan sta ik weer stevig in m’n eigen kracht.

—-

Mijn zoontje van bijna vier heeft één keer gezien hoe ik de zijkanten van m’n handen tegen elkaar tikte en zei ‘ ik hou van mezelf’. Met enige regelmaat herinnert hij mij eraan. Dan tikt hij z’n handjes tegen elkaar en zegt ‘mama, ik vind mezelf lief, jij ook hè?’ O ja, denk ik dan..

—-

Merel werkt snel en effectief. Ze zet al haar kennis en gaven in om de ander te healen en een praktische weg te wijzen naar verbetering van de klachten. Ze is oprecht betrokken en door de oefeningen die je van haar krijgt, kan je in je eigen kracht blijven! Dank je wel lieve Merel.

Els

—-

Merel weet precies de vinger op de zere plek te leggen! “Een uurtje naar Merel is als een dag naar het Elysium, ik ben dan volledig ontspannen!” Myrna Rutten

—-

Meteen voelde ik me bij je op mijn gemak en kon met een gerust hart, zonder terughoudendheid mijn verhaal vertellen. Je komt op mij over als zeer bedreven en had door de inzet van verschillende technieken, snel de kern te pakken. Het mooie daarbij vind ik dat je zowel het lichamelijke als het emotionele mee neemt en de wisselwerking daartussen, voor mij een unieke combi. Je legt steeds de link met de praktijk van alledag, wat maakt ook dat je er thuis mee aan de slag kan (zoals je waardevolle tips rondom allergie en voeding).  

Je hebt me bewust gemaakt van het feit dat ik in de ´overleving-stand´ stond en hebt me geholpen mij in het drukke gezinsleven weer op de eerste plaats, en daarmee in mijn kracht, te zetten. Enorm bedankt daarvoor!” Rosanne.

—-

Die lezing van jou van de professor kwam goed binnen. Ik heb er met verschillende over gepraat wat mij dwars zat. Na dat ik bij jou was geweest viel het mij wel op dat ik erg veel moest geeuwen. En toen ‘s avonds vond ik ineens dat ik de kansen moet zien en niet de bedreigingen. Het was een soort ommekeer. Best wel bijzonder. Ik kan er geen vinger opleggen.

—-

Merel heeft mij in een zeer stress volle periode gecoacht. Ik noem haar dan ook mijn energie coach.  Zij heeft negatieve energie voor mij weten af te vloeien. Mij vrijgemaakt van negatieve energie van voornamelijk mensen op mijn werk en gezorgd dat ik steeds met positieve  energie naar mijn werk ging en naar oplossingen zocht. Het is heerlijk om weggestopte emoties en ervaringen te kunnen verwerken en laten ophelderen waardoor je lichter in het leven staat en ook meer gebalanceerd moeilijke situaties aan kan. Daar komt bij dat Merel geen zweverige aanpak heeft en concreet kan uitleggen wat zij aan het doen is en waarom. Ik kan het iedereen aanraden en heb er dus erg veel aan gehad. Nog steeds houd ik het bij en ga periodiek bij haar langs.

Els Vredeveldt

—-

Door 2 verschillende mensen vanuit 2 geheel verschillende richtingen werd ik in dezelfde periode gewezen op de praktijk van Merel. Kinesiologie, nooit mee te maken gehad, eigenlijk totaal onbekend terrein. Ondanks het feit dat ik mijzelf zou willen omschrijven als “nuchter type”, stond  ik er wel voor open vanuit het standpunt: baat het niet dan schaadt het niet.

De kennismaking met Merel was aangenaam en verbazingwekkend. Ze kan natuurlijk goed luisteren naar je, maar weet ook goed door te vragen en daardoor dingen te benoemen waar jezelf nooit opgekomen zou zijn om als punt te benoemen, maar die bijzonder prettig zijn als ze verholpen zijn. Zo slaap ik b.v. veel beter, ben daardoor ’s morgens beter uitgerust en heb meer energie. Is het gevoel van “opgejaagdheid” verdwenen, heb minder last van mijn rug, terwijl deze punten niet de primaire aanleiding waren voor een bezoek. Ik heb 2x een consult mogen meemaken, waarbij ik tijdens het laatste bezoek last had van stevige hoestbuien. Er bleek niets vaags of zweverigs te zijn tijdens en/of na de behandelingen.  Alles wordt heel duidelijk toegelicht en uitgelegd met, in mijn geval, zeer snel merkbare, concrete verbeteringen.

Als ik het zelf niet ervaren zou hebben, zou ik er sceptisch tegenover staan, maar de hoest was na het bezoek ’s avonds verdwenen, kon beter doorademen en sliep ik b.v. direct veel beter na mijn bezoek aan Merel.

Ik ben heel positief over mijn ervaringen en zou behandeling zeker willen aanraden.

Gerda

—-

Wat doet Merel eigenlijk? Tja, dat weet ik eigenlijk niet precies. Maar ik hoef dat ook niet te weten. Als het maar werkt.

Misschien kan ik het goed uitleggen aan de hand van mijn ervaring; Ze heeft er in een uurtje voor gezorgd dat een vreselijke gebeurtenis niet meer zó aanwezig was dat ik er last van had. Het leek na de behandeling wel alsof het trauma járen geleden was gebeurd. Terwijl het in werkelijkheid een paar maanden was. Ik wist nog wel exact wat er was gebeurd, maar ik verkrampte niet meer als ik eraan dacht!

 (Hieronder het hele verhaal)

Onze (toen 3-jarige) middelste dochter Kaat is door de bouvier van de buren aangevallen. Ik deed het tuinhek open om bij de buurvrouw te gaan kletsen, toen één van hun vier honden zich door het hek naar buiten wurmde. Eerst dacht ik nog dat hij wilde ontsnappen, maar toen zag ik hem naar Kaat happen. Nog een keer met m’n ogen knipperen en hij had haar hoofdje in zijn bek en stond eraan te trekken zoals een hond aan zo’n touw trekt! Ik schrok me naar! Sloeg hem op zijn kop, maar dat had helemaal geen zin, die hond was één brok spier en had ook nog eens het hoofdje van mijn lieve meisje in zijn bek. Ik had onze jongste zoon op de arm en de andere honden kwamen er ook omheen staan. Ik ben op de hond gaan hangen met mijn volle gewicht en de buurvrouw heeft hem uiteindelijk weg weten te trekken. Het was een heel gevecht, met de angst dat die andere honden ook mee zouden doen en mijn zoon ook gegrepen zou worden. Toen we los waren riep ik naar Kaatje dat ze naar huis moest rennen en rende snel met haar mee. Bij de voordeur was ik me nog verbaasd over mijn trillende handen toen ik de sleutel in het slot stak. Ik heb meteen 112 gebeld. Durfde niet naar mijn meisje te kijken. Dacht dat haar mooie gezichtje eraf was. Binnen 5 minuten waren er twee politiewagens, een ambulance en de traumahelikopter. Ze had een wond achter haar oor en een flink diepe wond in het midden van haar nekje. Daar had zijn hele tand in gezeten. Of zoals ze later eens zei; “Ik weet hoe de tanden van een hond voelen.. Die zijn heel hard”. Gelukkig niets in haar gezicht! Ze is geopereerd en alles zou fysiek in orde komen.

Kaat 2

 

Tijdens de nachten erna en de maanden die erop volgden, verkrampte ik als ik aan het voorval dacht. Aan wat had kunnen gebeuren. Aan het feit dat ze ook zó weg had kunnen zijn. Als ik onze zoon dan voedde, merkte ik dat mijn armen steeds steviger om hem heen gingen.

Dus hoppetee, naar Merel!

Kaat en Dirk waren mee en die mochten daar lekker wat spelen terwijl ik met Merel sprak. Ik weet niet meer wat ze deed, ze heeft ons alle drie behandeld. Sindsdien heb ik niet meer die enorm aanwezige angst als ik eraan denk, alsof ik het weer herbeleef. Het lijkt nu gewoon alsof het járen geleden is gebeurd. Heel fijn.

Melati Helmhout, Kaat en Dirk

—-

Merel heeft mij geholpen met mijn huiswerk zodat ik niet meer zo chagrijnig word.  Ze hielp mij ook met blessures die ik had, die kwamen doordat ik super veel moest doen en stress had.

Ik heb nu meer vertrouwen in mij zelf.

Dylan (12 jaar)

—-

Vanuit de homeopathie heb ik geleerd dat ziekten opgebouwd is uit lagen, de ene laag over de andere zorgt er aan dat je kwaliteit van leven minder wordt.

Merel is in staat om deze laagjes af te pellen en snel tot de kern van het probleem te komen, jou belemmering of ziektebeeld op te sporen en aan te pakken.

Super blij met haar hulp waardoor ik me veel energieker en beter voel.

Gr. Fred

—-

ONGELOOFELIJK BLIJ  & BEVRIJD.

Ik liep al 2 jaar bij ziekenhuizen, zonder resultaat. Ik kwam bij merel met pijn (zoals dagelijks) en ging ZONDER pijn de deur weer uit

Groetjes,

Lisa

—-

Wat wij zo fijn vinden aan je Merel is dat je heel snel de diagnose te pakken hebt. Je gaat direct de diepte in en haalt het boven.

Soms vermoeden we wat er speelt en krijgen we bevestiging. Soms volgt toch iets wat we niet zagen aankomen. Meestal los je het direct op.

Soms komt het ‘euvel ‘ nog eens boven maar dan weten wij direct waar we mee aan de slag kunnen.

Dit geld voor de kinderen en voor mijzelf.

Ik kan zeggen dat ik weer hard op weg ben naar helemaal mezelf. TOP!

Dank!  Irene

—-

Brain Gym

Movimento, Paul Dennison and Merel

I have seen Merel at work and I recommend her without reservation. Merel listens and cares and is a gifted kinesiologist.

Paul Dennison, Brain Gym developer and author 

 

—-

Ieder kind kan leren, als leerkrachten mogen wij ze in het leerproces begeleiden, Brain Gym geeft ons de tools.

 Renate

 —-

Ik merk iedere dag hoeveel goeds het me brengt. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen en een wereld voor me open gegaan. Ik zie het bij me zelf en de kindjes in mijn leesgroepje.

Bedankt voor de fijne weekenden, wat zijn jullie allemaal prachtig mooie mensen! Ik heb er enorm van genoten en bijzonder veel geleerd. Echt een heerlijke groep samen!

Deze week al een mooie ervaring gehad waarbij ik de actiebalans voor zien kon toepassen bij mijn moeder en het gaat nu een stuk beter met haar zicht ?
Wat een heerlijke cadeaus zijn dat!

Het was het me een genoegen om met jullie te trainen en elkaar een beetje  te leren kennen.
Ik wens jullie een mooi evenwichtig leven met veel plezier en geniet momenten. Met Merel in je omgeving zit dat wel goed.

Goedemorgen Merel, je vroeg me afgelopen week, wat ik met de PACE hoopte te bereiken binnen ons gezin. Ik zei toen, dat ik hoopte dat het een beetje rust brengt. Grappig om dit weekend te merken, dat het ons naast rust ook energie geeft. Gisteren waren we allemaal moe en op heel verschillende tijden op. Toen hebben we de PACE niet gedaan. Om een lang verhaal kort te houden : het was een trage, lamlendige, ongezellige dag! Vanmorgen kwamen de meesten van ons met hetzelfde gevoel uit bed. Nu hebben we de PACE wel gedaan samen en het negatieve proces binnenin onszelf en binnen het gezin voelt nu al als doorbroken.

 “Merel coacht je in het vinden van een gezonde balans in wat je jezelf geeft en wat je van je jezelf vraagt”.

Wat een simpele en doeltreffende oefening is dit.

Als er iets vervelends gebeurt of gezegd wordt, kan ik niet meer denken.

Door mijn hand om mijn voorhoofd te leggen, word ik rustiger en kom ik weer terug in “het nu” en kan ik makkelijker een oplossing bedenken.

Licette

 —-

Vandaag ben ik gestart met de cursus Brain Gym. Ik zag er erg naar uit, maar ik zag er ook tegenop. Na een drukke week een cursus van 9 tot 18 uur, pffff hoe houd ik dat vol.
De dag was heerlijk. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De sfeer is goed. Merel legt op een prettige manier de onderdelen goed uit. Naast handvatten om de kinderen van de klas de oefeningen te leren, leer bovenal goed voor jezelf te zorgen. Ik kwam ontspannen thuis met een grote glimlach en vol energie.

Groetjes, Brigitte

—-

Na de cursus Brain Gym heb je niet alleen handvatten voor in de klas of voor het werken met kinderen. Wat ik vooral heel fijn vond, is dat ik er voor mezelf ook zoveel aan had. Tijdens het oefenen van de leerstof werk je aan je eigen innerlijke rust en blokkades. Met een moe, voldaan en energiek gevoel ga je iedere cursusdag naar huis. De effecten zijn direct merkbaar. Wat een fijn gevoel!

 groeten, Daphne

 

Merel Slotboom

Merel Slotboom

Professioneel Kinesiologe

Wil jij geïnspireerd worden zodat je zelf kunt transformeren?

Vul dan hier je gegevens in en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, geluk, groei, transformatie, worden wie je echt bent, liefde en licht.

Lieve groeten,
Merel Slotboom