Nog een paar uur en dan wensen we elkaar weer een gelukkig nieuwjaar, maar wat is geluk eigenlijk en kun je dat meten en is het van iets afhankelijk?

Ik zelf meet geluk altijd op een schaal van 0-10, waarbij 0 voor niks staat en 10 voor alles. Mijn geluksgevoel is heel constant en hoog, ook als ik even minder fijn in mijn vel zit of wat gejaagder ben. Kennelijk tasten deze zaken mijn gevoel van geluk niet aan.

Maar hoe zit dat bij jou? Welk cijfer zou jij jezelf geven? En wat heeft invloed op jouw gevoel van geluk? Is dat je huis, je partner, je werk, je kinderen, familie of zijn dat factoren in jezelf zoals je gezondheid, energiepijl, emoties.

Ik ben echt super benieuwd. Wil je het met me delen? Dat kan hieronder in de commentbox.

Hoe zou het voor jou zijn als je invloed had op jouw mate van geluk? Zou je je geluk willen kunnen sturen?

Wat als ik je vertel dat dat kan en dat ik dat al bijna 18 jaar doe en dat ik super dankbaar ben dat ik dat kan en bijna elke dag toepas? Als jij dat ook wilt leren, kom dan naar de Hands on! Test jezelf! op 24/1, deze staat in het teken van geluk en wat jij zelf kunt doen om je eigen gevoel van geluk te vergroten.https://www.facebook.com/events/205302663394183/

Zo, nu kun je mensen met een gerust hart een gelukkig nieuw jaar wensen? Ze hebben er nu immers grip op.

Gelukkige groeten, Merel Slotboom, namens Team Movimento