Hoe moeilijk en hoe waar is het dat onvoorwaardelijk liefhebben de sleutel is naar echte liefde, verbinding en geluk.

Hoe onvoorwaardelijk houd jij van jezelf?

Ben je kritisch? naar jezelf? naar anderen? Helpt dat? Word je er gelukkig van?

We zijn zo geconditioneerd door onze ouders:”als je dit doet, dan houd ik van je!”, door school: “leer hard, haal goede cijfers, dan ga je over en word je gewaardeerd!”, door ons geloof:”bid elke dag voor het eten!” en hoop dat God je altijd eten geeft.

Movimento geeft een workshop:
Hoe we los kunnen komen van onze programmeringen, leer ik je 24/1 tijdens de Hands on! Test jezelf! GELUK! En hoe je tot een gelukkiger leven kunt komen en dat iedere keer kunt herhalen. We doen een groepsbalans en ik garandeer je dat je gelukkiger de deur uit gaat dan je binnen kwam.

Schrijf je nu in! https://www.supersaas.com/schedule/movimento_/Hands-On

Neem iemand mee, het liefste je partner, want als jij erg gelukkig gaat zijn, dan is het handig als je partner daar in mee gaat:p

Liefs, Merel namens ZELF! en Movimento