Graag deel ik met je mijn grote droom.

Wat ik voor me zie is een centrum voor dat 7 dagen per weer 12 uur per dag kinesiologie levert en garandeert, waar vele verschillende kinesiologen werken met verschillende expertises en met verschillende doelgroepen en verschillende prijsstellingen, zodat een ieder hier naar toe kan.

Ik geloof dat het de bedoeling is dat men net als naar de huisarts of de fysiotherapeut gewoon weet met welke klacht je naar een kinesioloog moet gaan. Hier is nog een stuk educatie nodig en daar zal ik me het komende jaar op richten.

Alle ontwikkelingen die je de afgelopen jaren hebt mogen waarnemen bij Movimento staan in het teken van mijn droom. Het gaan samen werken met Jolanda en Angela, het aantrekken van Diederik nu, maar ook het feit dat ik naar 2 dagen per week werken ben gegaan en het veranderen van de tarieven.

Ik zelf ben mij langzaamaan iets aan het terugtrekken van de werkvloer omdat ik cursussen aan het schrijven ben met bijbehorende boeken en online trainingen. Ook ben ik mij aan het scholen tot Quantum trainer. Hier hoor je later meer over.

De kanjers die ik heb aangetrokken, daar lig ik zelf regelmatig bij op de tafel en zou ik mijn handen voor in het vuur steken, dus waarom jij niet?

Het is de bedoeling dat je je vrij gaat voelen om een afspraak te maken bij elke kinesioloog die beschikbaar is, zodat je direct en goed geholpen wordt.

Wij scholen ons continue bij en overleggen over klanten en ondersteunen elkaar. We nemen jou als klant serieus en willen je het beste bieden.

Heel graag zien we je binnenkort weer tijdens een training, workshop of een 1 op 1 consult.

————————————————————

Open hier de volledige nieuwsbrief van januari