Naar een tandarts ga je met kiespijn, naar een dokter met buikpijn en naar een fysio met een verzwikte enkel, maar wanneer ga je nou naar een kinesioloog? In dit kader deze nieuwe rubriek.
Wat doe je bij hypothyreoidie?
Bij een vertraagde schilklier geeft de schildklier onvoldoende T4 af. Dit kan een hoop oorzaken hebben, zoals te weinig prikkeling vanuit de hersens (TSH) of tekorten aan grondstoffen (eiwitten, jodium, vitamine B3) of veel stress (overleving maakt dat de schildklieras niet goed werkt) of emoties (de emotie waardering heeft invloed op de schildklier).
Natuurlijk zijn er ook nog andere afwijkingen mogelijk, maar die zijn het domein van het ziekenhuis. Op de aspecten hierboven hebben wij effect. Doormiddel van de spiertest kunnen wij uitvinden wat jij precies nodig hebt.
Een aantal kinesiologie balans heeft goed effect op de klachten van een vertraagde schildklier: koude handen, voeten, neus, traag, moe, somber, niet op kunnen staan, zwaarder worden, Je voelt je een ander mens wanneer de schildklier weer optimaal werkt.
Kortom ook voor een vertraagde schildklier ga je naar een kinesioloog!
Team Movimento