Lieve Movimento-fan,

Hoe lang is het geleden dat je bij Movimento was? Een dag, een maand, een jaar of veel langer? En waarom was je hier? Weet je dat nog? Weet je ook wat voor effect het op je heeft gehad? Dat effect dat wens ik anderen ook.  De meeste mensen die hier komen hebben een klacht (of meer dan een) en willen daar van af. Anderen hebben een wens of doel en zouden die graag halen. Vaak hebben ze al heel veel artsen en therapeuten gehad. De reacties die we horen zijn vaak als volgt: WOW of ik snap er niks van, maar het werkt, het lijkt wel of je kan toveren of ik wist niet dat ik me zo goed kon voelen.
Herken je jezelf erin?

Zou jij jouw reactie met ons willen delen? Jouw verhaal helpt namelijk andere mensen om een keuze te maken voor een afspraak of training bij Movimento. Kinesiologie en wat wij doen is namelijk moeilijk uit te leggen, maar zo als jij weet werkt het!
Op www.movimento.nl/winners staan allemaal mooie verhalen en avonturen van mensen. Neem eens een kijkje. Wie weet sta jij er op een dag tussen met jouw story. Help jij ons vertellen hoe je kunt opknappen bij Movimento? Mail naar merel@movimento.nl

Voor nu lees lekker verder in de nieuwsbrief van maart met al onze leuke en mooie activiteiten.

————————————————————

Open hier de volledige nieuwsbrief van maart