Tussen de 75 en 80% van de werkzame bevolking heeft een aandoening!
Ik schrok toen ik dat hoorde gisteren.
Even een klein onderzoekje. Ben jij werkzaam en heb jij een aandoening?
Als kinesioloog ben ik altijd bezig met preventie. Ik zie mensen die al lang de hoop op hadden gegeven op een gezond, fit, gelukkig en pijnvrij bestaan, enorm opknappen.
Ik dacht dus dat het wel mee zou vallen met die “zieke maatschappij”.
Niet dus! Wat te doen?
Sinds ik kinesiologie studeer, dus sinds 2001, heb ik tools, handvatten om de regie over mijn eigen leven en gezondheid in eigen handen te nemen.
Vroeger was ik vaak ziek (holteontstekingen>antibiotica>schimmelinfectie, hooikoorts en andere allergieën, menstruele migraine, verkoudheid, griep) en dan heb ik het nog niet over somber, wanhopig of gewoon niet lekker in mijn vel.
Heb jij dit ook in mindere of meerdere mate? Kijk dan eens of je dit zo zou willen houden of dat je een verandering in je leven wilt.
Let wel, dit verandert niet alleen je gezondheid maar je hele manier van in het leven staan en er naar kijken. Weet dus wel waar je aan begint!
Stel dat je helemaal uitgeput bent en tot weinig meer in staat bent, dan zou je een traject bij Angela of Jolanda kunnen starten. Dit zijn mijn collega’s. Ze zijn super goed in het weer oplappen, weer op voetjes zetten en het weer licht blazen in de duisternis.
Wanneer je diepe overtuigingen wilt opruimen zodat jouw blokkades en beperkende overtuigingen je niet meer remmen om die prachtige persoon te zijn die je werkelijk bent, dan kom je naar mij.
Wanneer je weer wilt kunnen kiezen en aan je carrière of bedrijf wilt werken, ga dan naar Diederik.
En als je zegt: “ik wil niet geholpen worden! Ik wil het ZELF! doen”, dat kan ook. Kom dan naar een van de vele trainingen die gegeven worden in Bleiswijk.
Kortom, ik geloof niet dat het nodig is dat 75 tot 80% van de werkzame bevolking een aandoening heeft. Ik geloof, dat met een klacht het lichaam ons iets wil zeggen en dat we hebben te luisteren. Een klacht is een keuzemoment in je leven: “doorploeteren op de vertrouwde manier die je kent of het heft in eigen hand nemen en gezonde keuzes maken voor jou en jouw leven”.
Wij zien je graag bij Movimento! “Live to the MAX!” Liefs, Merel Slotboom www.movimento.nl
#Movimento @centrumZELF #kinesiologie #alternatievegeneeswijzen #healthcare #hetroerom