Hoi,
Hoe gaat het met je? Kan ik je ergens bij helpen?

Gisteren hoorde ik dat de maatschappij ziek was, dat tussen de 75 en 80% van de werkzame bevolking een aandoening heeft. Tjonge, daar schrok ik van.

Ik ben dus benieuwd hoe het met jou gaat. Met de bevolking kan ik niet zo veel, want hoe bereik ik die, maar voor jou zou ik iets kunnen betekenen. Wij kennen elkaar. Jij bent ooit naar mij gekomen omdat je een probleem had. De vraag is natuurlijk, hoe gaat het daar nu mee? Is het opgelost? Hoe gaat de rest van je leven? Heb je het gevoel dat je op je plek zit? Ben je blij, gezond, fit?

Als je overal ja op kan zeggen, dan WOW! prachtig. Ik ben zo blij voor je. Als dat nog niet helemaal lukt, hoe kan ik je helpen?

Heb je behoefte aan een balans, één op één of op afstand? Wil je aan je zelf werken door een workshop of een training te volgen?

Laat het weten, dan kunnen we je maatwerk geven. Mijn team en ik staan klaar voor jou om te begeleiden bij de uitdagingen op jouw pad.

Voel je welkom en gehoord.

————————————————————

Open hier de volledige nieuwsbrief van mei