Wanneer ga je naar een kinesioloog? – Deel 13


Het is volkomen duidelijk dat je met kiespijn naar de tandarts gaat en met buikpijn naar de huisarts, maar wanneer ga je naar een kinesioloog? In deze rubriek bespreek ik een aantal gevallen waarbij het wijs is naar een kinesioloog te gaan.


Dingen door elkaar halen!


Zo lang ik mij kan herinneren gooit mijn moeder onze namen door elkaar. Helaas noem ik mijn jongste zoon vaak Jane, wat de naam van onze hond isĀ “Jane ruim je kamer op!” Dit fenomeen heet switching. Energetisch gezien zijn dan de rechter en linker hersenhelft verwisseld.


Een vriendin heeft hier last van als ze menstrueert. Ze zoekt dan naar woorden. Een fiets wordt iets met wielen war je op kunt trappen en een trui wordt een jas en ga zo maar door.


Kinderen die deze verwarring hebben laten heel veel moeite zien bij het aanleren van de b, d, p, g. Het zijn namelijk allemaal stokjes met een bolletje en wanneer je in de war bent wanneer je ze leert, dan zitten ze verkeerd om in je hoofd.


Door onder andere de switchingspunten te masseren voor voor en achter, links en rechts en boven en onder komt tijdelijk de balans terug. Een kinesioloog kan ook een diepe switching herstellen met Brain Gym, LEAP en Leefblind.


Herken je je zelf hierin of je kind, kom dan langs voor een afspraak bij de kinesioloog!