Wanneer ga je naar een kinesioloog? – deel 14


Het is volkomen duidelijk dat je met kiespijn naar de tandarts gaat en met buikpijn naar de huisarts, maar wanneer ga je naar een kinesioloog? In deze rubriek bespreek ik een aantal gevallen waarbij het wijs is naar een kinesioloog te gaan.


Het gevoel hebben geen bestaansrecht te hebben!


U heeft vast gehoord van de chakra’s. Vrij vertaald zijn het energiewielen. Ze zijn verdeeld van de stuit tot aan de kruin en verbinden de energie van je aura en het universum met dat van jouw lichaam en de meridianen. Dit is jouw elektrisch systeem en het is heel gevoelig. Elke chakra heeft een betekenis. Zo heeft het eerste chakra te maken met de kleur rood, je basis en er mogen zijn. Wanneer jij het gevoel hebt er niet te mogen zijn, dan is heel vaak je stuit chakra verstoord.


Voordat ik kinesioloog werd had ik hier veel last van. Ik was erg zoekende wie ik was en waar ik moest zijn. Ik had tijdens de zwangerschap en de eerste 3 jaar na de geboorte van onze tweeling bekkeninstabiliteit. Pas toen ik ging werken aan het eerste chakra, door onder andere rode onderbroeken te dragen en rode sokken gingen de klachten over en vond ik stabiliteit in mij.


Wil jij dat ook? Maak dan een afspraak bij een kinesioloog!