Wanneer ga je naar een kinesioloog? – deel 15

ENERGETISCHE BESCHERMING!

Het is volkomen duidelijk dat je met kiespijn naar de tandarts gaat en met buikpijn naar de huisarts, maar wanneer ga je naar een kinesioloog? In deze rubriek bespreek ik een aantal gevallen waarbij het wijs is naar een kinesioloog te gaan.

Wij zijn allemaal energetische wezens. De een is er zich meer van bewust dan de ander. Over het algemeen merk je dat er iemand achter je gaat staan of als je binnenloopt in een ruimte waar net ruzie is geweest, dan voel je dat. Dat komt omdat wij een aura hebben, een energieveld om ons heen (als het niet verschoven is door een knal of val). Er wordt aangenomen dat de aura 7 lagen heeft, net als de 7 chakra’s. Volgens mij zijn het er meer.

Je kunt je energetische bescherming verbeteren door je Centering te optimaliseren. Centering is het vermogen om bij jezelf in je kracht te blijven ook als je je aangevallen voelt of wordt. Hiervoor gebruiken we een systeem dat ook wel cloacals word genoemd. Het ontstaat in een heel vroeg stadium in de zwangerschap. Je kunt het je voorstellen als de borst- en rug-plaat van een ridder. Je snapt dat als je aan de achterkant maar een topje hebt, dan is je onderrug kwetsbaar en kun je worden aangevallen.

Een kinesioloog helpt jou je Centering en cloacals te herstellen en geeft je handvatten mee om het thuis te onderhouden. Het voordeel is dat je nu veel veerkrachtiger bent, meer aan kunt, stres bestendiger bent, beter kunt organiseren en je je veiliger voelt.

Kortom ook voor energetische veiligheid ga je naar een kinesioloog!