Merel neemt je mee in een groepsbalans volgens het principe van de kinesiologie waarbij de spiertest een tool is die helpt bij het opsporen van blokkades en trauma’s en helpt bij het zoeken van de oplossing.

Vandaag is het thema Licht en Liefde. Wanneer jij je liefde en licht hoog kunt houden, ben je ontspannen, vrolijk, liefdevol en een aantrekkingsbron voor alle goeds. Ziekte, angst en tekorten houd je op die manier op afstand.

Je kunt deze video zo vaak kijken als je wilt. Hij zal elke keer je trilling verhogen. Deel hem met mensen die je liefhebt en dit kunnen waarderen.

Elke week geef ik een gratis groepsbalans als bijdrage aan de wereld in deze bijzondere tijd. Vorige week ging over Geluk en Gezondheid. Volgende week gaat over Veiligheid en Verbinding.

Wanneer je na het zien nog vragen hebt dan kun je me mailen op merel@movimento.nl. Naast 1 op1 consulten fysiek in de praktijk en nu alleen op afstand. Ben ik instructeur van Touch for Health, Stress Release en Brain Gym. Allen tools om jezelf fysiek en psychisch in balans te houden en het beste uit jou en je leven te halen. Je vindt hier meer over op www.movimento.nl.

Wanneer je direct aan de slag wilt met voor jezelf zorgen en leren testen, ga dan naar www.Selfenizer.nl. Ik heb hier twee korte trainingen opgezet om de eerste skills al in de vingers te krijgen.

Eveneens op deze website kun je mijn boek Van IQ naar QI kopen. Het is een persoonlijk verslag van mijn reis van een klein geblokkeerd en dyslectisch meisje naar de vrouw en het leven van nu. Het boek geeft jou toegang tot een heel gratis platform van allemaal oefeningen: de PACE, intentiezetten, geblokkeerde emoties opruimen, trilling verhogen en mooie meditaties.

Ik wens je een heel mooie uitzending en balans en laat me weten hoe je het hebt ervaren.

Liefs, Merel Slotboom
Kinesioloog, trainer en auteur