In deze bijzondere periode doe ik wat ik het beste kan…kinesiologie balansen geven. Dat kan voor 1 persoon, op afstand wel te verstaan en dat kan voor een groep. Voor een groep op afstand kan ook.

Deze video is een van een reeks groepsbalansen die ik geef op dinsdag om 14 uur. Zij hebben wisselende thema’s, dus als deze je is bevallen, kijk dan even op de website voor de andere onderwerpen: www.movimento.nl/nieuws.

Iedereen die naar deze video kijkt wordt meegenomen in de balans of dat nu live is of als je later kijkt. We deblokkeren blokkades en trauma’s en verhogen onze energie door te verbinden met Veiligheid, onszelf en anderen.

Stoppen met overleven staat gelijk aan kiezen voor het leven. Ik heb dit moeten doen toen ik lyme had en doe dat sindsdien elke dag.

Men zegt weleens dat je eerst van jezelf moet houden om lief te hebben.

Ik weet niet of dat zo is. Wat ik wel weet is dat als jij in liefde verbonden bent met jezelf dat jij jezelf kunt helen en een aanwinst bent voor anderen en een voorbeeld. Ik wens je veel kijkplezier.

Zet vast een bidon met water, pen en papier klaar en je mobiel om een selfie te maken aan het begin en einde.

Wij kunnen met elkaar een golf creƫren van veiligheid en verbinding door deze video met elkaar te delen. Doe dit met mensen die je lief zijn en die dit kunnen waarderen.

Neem aan het einde van de balans even de tijd om uit verbinding te gaan met de groep en helemaal je authentieke zelf te worden.

Wanneer dit je bevallen is en je wilt hier meer van, maar dan specifiek voor jou, vraag dan een afstandsbalans aan op www.movimento.nl.

Liefs, Merel Slotboom Kinesioloog,
trainer en auteur bij Movimento en Selfenizer