WATER: Heal all seals! (1/5)

Een balans voor al het waterleven, emoties en positieve energie door Merel Slotboom kinesiologe bij Movimento.

In een reeks van 4 video’s is dit de eerste waarbij Merel aandacht geeft aan al het waterleven. Deze planeet was ooit volledig bedekt met water. Het water element heeft te maken met angsten, bang om controle te verliezen, angst om niet goed genoeg te zijn. Dit zijn zeer menselijke angsten, want in wezen ben je natuurlijk al helemaal fantastisch.

Door te mogen werken met een Noordkaper (walvis) kon Merel het waterleven helen. Het waterleven op zijn beurt houdt de aarde en de mensheid in balans, want zij regelt onze emoties. In tijd van spanning en onzekerheid, dan kun je dat voelen aan je water.

Masaru Emoto heeft allerlei onderzoeken gedaan naar emoties, water en ijskristallen. Check hiervoor het internet. Merel werkt tijdens de balans met een heldere kristal. Deze hoort bij de heldere straal van de Elohim. Meer hierover kun je vinden op Lichtwesen en deze kristallen zijn van https://w-w-s.info/kristallstadt/ mocht je ze willen bestellen. Ze werken helend voor mens en dier en brengen hele ruimtes in balans. Merel gebruikt ze in combinatie met de 12 codes van de Kristallijne Matrix van Thorsten Weiss.

De vraag was: “Met welk zeedier voel jij je verbonden?” Het eerste dat in je opkomt is goed. Je kunt de betekenis ervan opzoeken op Google (wat is de betekenis van de Lamantijn?) of in het boek van Chirstiane Beerlandt “Als dieren konden spreken.”

Laat alsjeblieft hieronder je reactie achter over je ervaring van deze balans en welk die je aan moest denken en wat de boodschap van het dier is.

Volgende week dinsdag om 14 uur gaat het over “Heal all elephants!” Dit gaat over het helen van alle landdieren. Ben je er dan weer bij?

#HealallSeals #WATER #Kinesiologie #balans #emoties #totemdier #Movimento #Selfenizer #VanIQnaarQI