Balans
Wanneer ben je in balans?
Fysiek gezien kun je je recht houden of je middelpunt snel terug vinden wanneer iets of iemand je een stootje geeft of wanneer je ongelijk stapt.
Emotioneel ben je in balans wanneer je volwassen kunt reageren op een situatie zonder in oud trauma te vallen of in de ovrleving te schieten.
Chemisch ben je in balans wanneer de voeding en het drinken dat je neemt je onderhouden, herstellen en meer energie geven dan fysiek nodig.
Energetisch ben je in balans wanneer jij bij jezelf in verbinding kunt blijven met al dat is.
Je ziet dat er heel wat aspecten maken of je wel of niet in balans bent.
Een kinesiologische behandeling noemen we ook een balans.
Wij balanceren een verstoord systeem, zodat het zijn eigen homeostase (balans) kan terug vinden. Het zal zichzelf dan ook kunnen helen. Wij noemen dit het zelf genezend vermogen. In die zin hebben wij de mooiste baan van de wereld. We mogen de mens, de ziel, het lichaam herinneren aan hoe fantastisch het is en dat het zichzelf kan herstellen naar liefde en licht, want dat is wat we zijn en dat is waar heling plaatsvindt.
Wil jij een balans?
Vrijdag heb ik plek voor je op afstand.
Dinsdag zijn er nog 2 plekjes in Zoetermeer.
Woensdagochtend heb ik zojuist geopend voor fysieke balansen.
Boek nu jouw balans op Movimento of stuur me een PB. Ken jij iemand die wel wat balans kan gebruiken? Wijs hem of haar dan op deze post.
Een gebalanceerde wereld is een liefdevolle wereld.
Liefs, Merel

P.S. Een lieve vriendin wees mij op dit prachtige Chinese gezegde. Op welk stuk van de spreuk heb jij invloed?

P.S.S. Jij kunt ook zelf je balans herstellen door mijn boek LIEFDE, Helpde wereld helen te lezen en de 12 prachtige technieken toe te passen. Stuk voor stuk helpen ze je trilling verhogen en voel je je gezonder, gelukkiger, liefdevoller. Op die manier creeren we met zijn allen hemel op aarde. Doe je mee? De online training krijg je van mij of omgekeerd, je koopt de training en het boek krijg je van mij.