Expert tegen wil en dank!

Wanneer ben je een expert?
Wanneer je heel veel van een bepaald onderwerp weet.

Hoe word je dat?
Door zelf het probleem door te maken en te overwinnen.

Ik ben dus nu expert in:
Dyslexie, onveiligheid, faalangst, allergieën, bekkeninstabiliteit, kinderen, dieren, Lyme en nu dan ook jezelf hervinden na een relatiebreuk.

Wat ik veel zie in de praktijk bij mijn klanten, is dat geliefden met elkaar verbinden, samen één worden. Ze worden dus 50% zichzelf en 50% de ander.

Geen punt als je samen bent. Geen punt als je allebei gezond bent en lekker in je vel zit.

Mijn klanten hebben een klacht, anders kwamen ze niet bij mij.

Ik krijg moeders met een kalm leven in een burn-out. Ik krijg mannen die zich geïsoleerd voelen met een depressieve vrouw. Ik krijg kinderen met dyslexie met een boze vader.

Iedereen heeft invloed op iedereen. Ik behandel dus ook hele gezinnen.

Op het moment behandel ik vrouwen die na hun relatiebreuk het maar niet voor elkaar krijgen weer blij te zijn, hun leven op de rit te krijgen en dat terwijl hun ex alweer een nieuwe partner heeft.

Energetisch gaat hier van alles mis. De ex-partners zitten energetisch nog aan elkaar vast en er komt al een andere energie in het spel en dat wordt gevoeld.

Ik help de dames om weer heel te worden, een met hun ziel, de bron, hun pad, hun missie in het leven en om op alle niveaus hun ex los te laten.

Herken jij je hier in of ken je iemand in deze situatie? Stuur me een PB.

Het is altijd de bedoeling dat jij in verbinding bent met jouw essentie, nu meer dan ooit. Er zijn al zoveel anderen. Er is maar een JIJ!

Welkom mooie ziel. Laat me je begeleiden.

Liefs, Merel