Zomer Liefde… Waarom is een programma als All you need is love zo belangrijk?
Mensen hunkeren naar liefde.
In de zomer voel je je vrijer. Je draagt minder kleren. Je laat een stukje meer van jezelf zien.
Op vakantie ben je ook los van je dagelijkse omgeving, verplichtingen en routines.
Bovendien kom je op plekken waar je normaal niet bent en ontmoet je mensen die je normaal niet ziet.
Dit alles maakt de kans voor een Zomer Liefde groter.
En hoe heerlijk is het om verliefd te zijn op vakantie, om alleen maar oog voor elkaar te hebben.
Intense momenten worden het best onthouden. Combineer deze met geuren en smaken van een ander land en deze liefde zit in je brein gegrift.
Daarom weet iedereen die het ervaren heeft nog te vertellen over zijn of haar zomerliefde.
Sommige van deze relaties houden stand. Er wordt geschreven. Vroeger waren dat brieven over de post. Nu heb je elkaar op Insta, Snapchat of What’s app. Andere sterven een snelle of langzame dood.
Of je nu meer van je kinderen houdt op vakantie, van je man of van jezelf. De liefde staat centraal.
Dit is ook niet zo raar. Wanneer we uit fight. flight gaan van alle dag, lees reptielenbrein of linker hersenhelft, dan krijgen we beschikking over onze volledige intelligentie. Dit is ons hele brein, hart (ziel) en onderbuik (intuïtie). Wie wil dat nou niet?
We zijn zo op ons best. We worden geleid door onze ziel, die het overzicht heeft en het allerbeste met ons voor heeft en we voelen in de onderbuik of iets goed voor ons is of niet, om vervolgens met het hoofd te kunnen concluderen dat dit een heel goed keuze was.
Zo aan het einde van de zomer, zouden we de intentie kunnen zetten om altijd zo te leven, met lichaam, hart en ziel of lichaam ziel en bron.
Voor degenen die Van IQ naar QI hebben gelezen en werken met het protocol van de Quantum I (de beste versie van onszelf), integreer deze stelling in je zinnen voor optimaal resultaat.
Heb je dit nog niet gedaan? Overweeg dan nu mijn boek LIEFDE, Help de wereld helen (en begin met jezelf) aan te schaffen. Deze Quantum I techniek zit daar ook in, samen de 11 beste technieken die ik ken om angst, woede en verslaving te overwinnen en één te worden met de LIEFDE die je bent.
Het is door aan jezelf te werken dat de LIEFDE op aarde groter wordt en we een mooiere wereld aantrekken en creëren.
Dit hoeft dus niet alleen een zomerding te zijn. Je kunt het hele jaar rond aan jezelf werken en je liefde vergroten, voor jezelf, anderen, je ziel en de bron.
Laat me hieronder weten hoe jij aan jouw liefde werkt of een mooi zomerliefde verhaal of hoe je het Quantum I portaal hebt ervaren of LIEFDE, Help de wereld helen.
Ik hoor het heel erg graag. Door jouw reactie motiveer je anderen. Zo creëren we een beweging van LIEFDE: Movimento!
Ik wens je veel LIEFDE, Merel

P.S. Mijn cadeautje voor jou. Mijn vlog LOVE uit de Playlist: Raising your Vibe op mijn Youtubekanaal.

#Zomerblog, #Movimento, #Selfenizer, #ZomerLIEFDE, #romantiek, #liefde, #kinderen, #partners, #AllYouNeedIsLove, #liefdesbrieven, #insta, #Snapchat, #Whatsapp, #communicatie, #verbinding, #liefdesverdriet, #boek, #12technieken, #angst, #woede, #verslaving, #12videos, #meditatie, #visualisatie, #kinesiologie, #QuantumI, #deBesteVersievanJezelf, #QuntumJumpen, #VanIQnaarQI, #LIEFDEHelpdewereldhelen, #beginmetjezelf,